Galatasaray'dan Çağlar Söyüncü ve Kaan Ayhan harekatı! Görüşmeler başladı...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan Çağlar Söyüncü ve Kaan Ayhan harekatı Görüşmeler başladı...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2022 10:57

Mauro Icardi heyecanı yaşayan Galatasaray'dan iki transfer hamlesi daha! Sarı-Kırmızılılar, kulüplerinde mutsuz olan ve yeni sezondaki kadro yapılanmasında düşünülmeyen milli yıldızlarımız Çağlar Söyüncü ve Kaan Ayhan için harekete geçti. Leicester ve Sassuolo ile görüşmelere hız verildi.

Haberin Devamı

Bir yandan Mauro Icardi transferini açıklamaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan iki büyük bombanın daha peşinde. Galatasaray, kulüplerinde mutsuz olan milli yıldızlarımız Kaan Ayhan ve Çağlar Söyüncü için resmen harekete geçti.

Sarı-kırmızılı kulüp daha önce de Kaan için girişimlerde bulunmuş, fakat sonuç alamamıştı. Kulübü Sassuolo'nun bir türlü bonservis bedelini düşürmediği 27 yaşındaki futbolcunun transferini tamamlamak üzere, Erden Timur'un İtalya'ya gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Çizme temsilcisiyle görüşmeler yapılırken, Galatasaray cephesinin Kaan'la prensip anlaşmasına vardığı ve geriye sadece bonservis sorununun çözülmesinin kaldığı bildirildi. Aslan, Kaan'ın transferiyle birlikte hem stoper hem sağ bek hem de ön libero pozisyonlarında çok önemli bir yerli alternatifine kavuşmuş olacak.

Haberin Devamı

Çağlar için kiralık formülü

Galatasaray'ın asıl sürprizi ise kuşkusuz Çağlar Söyüncü hamlesi. İngiltere'de uyum sürecini atlattıktan sonra Leicester City'nin vazgeçilmez stoperi olan Çağlar, bu sezona istediği gibi başlayamadı. Hocasıyla ciddi sorunlar yaşayan ve şu ana kadar süre alamayan 26 yaşındaki savunmacı Leicester'da bir anda gözden çıkarılınca, Galatasaray devreye girdi. Sarı-Kırmızılılar, Milli stoperi sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.

Tüm şartlar zorlanacak

Kulüpler arasındaki ilk görüşmenin olumsuz geçtiği öğrenildi. Ancak Galatasaraylı yöneticiler, 8 Eylül'e kadar Çağlar'ı İstanbul'a getirebilmek adına tüm şartları zorlamaya hazır. Çağlar da geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından, "Sabır" mesajı göndererek, Leicester'da yaşadığı huzursuzluğu gözler önüne sermişti. Sarı-Kırmızılılar'da bu gelişmeler bir fırsat olarak görülüyor.

Transferin fenomen gazetecisi Fabrizio Romano da Galatasaray ile Leicester City arasındaki görüşmelerin gelecek hafta devam edeceğini yazdı. Milli futbolcu, takımının Brighton ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı.

Galatasaraydan Çağlar Söyüncü ve Kaan Ayhan harekatı Görüşmeler başladı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!