Galatasaray'da tüzük tadil genel kurulu yapılamadı

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda tüzük tadil genel kurulu yapılamadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2022 11:38

Galatasaray'da tüzük değişikliği amaçlı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, yeterli katılım sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da bugün yapılması planlanan tüzük tadili amaçlı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, yeterli katılım sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi.

Kulüpten yapılan açıklamada; "Tüzük Tadil Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yeterli çoğunluk sağlanamadığından açılamamıştır." ifadeleri kullanıldı.

Başkan Dursun Özbek de açıklamasında; "Belirli bir sayıya ulaşmamız gerekiyordu ama bu mümkün olmadı. Katılım gösteren üyelerimize teşekkür ediyorum. Dolayısıyla biz Yönetim Kurulu olarak bugüne kadar çalışmalarımızı sürdürdüğümüz şekilde devam edeceğiz. Galatasaray’ın birlik, beraberliğe ve barışa ihtiyacı olduğu düşüncesiyle önce projelerimizi geliştirip Galatasaray’ın sürdürülebilir bir sportif hayata geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Katılım sağlayan değerli üyelerimizin hepsine büyük bir teşekkür gönderiyorum. Bundan sonraki çalışmalarımız aynen devam edecek. Çalışmalar dinamik bir şekilde devam ediyor. Genel Kurul iradesi her şeyin üzerinde. Genel Kurulun bundan sonraki nabzını tutacağız. Gelişmeleri izleyeceğiz. Galatasaray’ın faydasına olan şeyleri yapmaya devam edeceğiz. En önemlisi barış iklimimizin, birliğimizin, beraberliğimizin devam etmesi için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Haberin Devamı

Genel kurul toplantısı için toplam üye sayısının yüzde 10'u kadar bir katılım gerekiyordu. 900 katılım aranan genel kurula katılan üye sayısı 672'de kaldı.

BAKMADAN GEÇME!