Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde dev rakipler!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraya Şampiyonlar Liginde dev rakipler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2023 07:00

4 yıllık aranın ardından Şampiyon Ligi’ne kalan Galatasaray, grup aşamasında dev takımlarla eşleşti. A Grubu’nda yer alan Cimbom, daha önce 6 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Bayern Münih ve 3 kez kupayı kaldıran Manchester United’ın yanı sıra Kopenhag ile eşleşti.

Haberin Devamı

Dün Monako’da çekilen kurada temsilcimiz A Grubu’nda, daha önce 6 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Bayern Münih ve 3 kez kupayı kaldıran Manchester United’ın yanı sıra Kopenhag’ın rakibi oldu. Gruplarda ilk maçlar 19-20 Eylül’de başlayacak. İlk 2’ye girenler adını son 16’ya yazdıracak. Grup üçüncüleri ise yola Avrupa Ligi’nde devam edecek.

KIM MIN-JAE VE KANE İLE GÜÇLENDİLER

Grubun seri başı takımı ve en büyük favorisi Bayern Münih sadece Alman değil dünya futbolunun en önemli ekiplerinden... Bundesliga’da geçen sezon mucizevi şekilde son hafta şampiyon olan Bavyeralılar 155 milyon Euro harcadıkları transfer döneminde Tottenham Hotspur’dan golcü Harry Kane ve Napoli’den stoper Kim Min Jae’yi alarak kadrolarını güçlendirdiler.

UNITED İLE 4. KEZ

Haberin Devamı

İngiltere Premier Lig’i geçen sezon üçüncü bitiren Manchester United, tarihinde Galatasaray ile dördüncü kez rakip oldu. Fenerbahçe’den Altay Bayındır’ı renklerine bağlamaya hazırlanan İngiliz ekibi, Atalanta’dan forvet Rasmus Hojlund, Chelsea’den orta saha Mason Mount ve İnter’den kaleci Andre Onana’yı da alırken sadece bu üç isim için 191 milyon Euro harcadı.

KOPENHAG YÜKSELİŞTE

Danimarka futbolunun son yıllardaki tartışmasız en iyi ekibi olan FC Kopenhag, Avrupa’daki başarılı sonuçlarıyla dikkat çekiyor. Geçen sezonki şampiyon kadrosundan sol kanat Hakon Arnar Haraldsson ve golcü Mikkel Kaufmann’ı kaybeden mavi beyazlıların en çarpıcı transferleri, bedelsiz olarak kadrolarına kattıkları Faslı Mohamed Elyounoussi oldu.

Galatasaraya Şampiyonlar Liginde dev rakipler

BAKMADAN GEÇME!