Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den itiraf: ''Bu iş böyle gitmez...''

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2020 23:33

Galatasaray'ın Göztepe'yi 3-1 yendiği maçın ardından Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fatih Terim'in maç sonu açıklamaları şu şekilde;

Maçtan önce de demiştim, uçlarda yaşıyoruz diye... Oyunu bütün haliyle domine eden bir Galatasaray'ın kazanamaması oyuncularda mental açıdan probleme yol açtı. İlk yarıda topu tutamayan oyuncularımız oldu. Bu hepsi o kazanamama travmasıydı. Genel olarak oyunu oynayan, gol pozisyonları bulan bir Galatasaray vardı. Göztepe de iyi mücadele etti. Son haftalara girmişken bakalım nerede bitireceğiz ligi. Bu 3 puan iyi oldu. En azından kötü gidişatı durdurma açısından iyi oldu. Benim ve Galatasaray'ın alışık olmadığı kötü seri sonlandığı için mutluyuz. Böyle bir şey olmaması gerekirdi tabii.

''GEÇEN SENE BÖYLE GİTMEZ DEMİŞTİM...''

İhtar çekenlerin için yönetim açıklama yaptı. Onların çoğu yönetimsel konular. Yönetim zaten açıklamalar yapıyor. Maddi, manevi bir sürü konumuz var. İstikbal günümüz değil, önümüzdeki yılların sıkıntısı var. Bunları aşmamız lazım. Çok sert, ısrarla üzerinde durmamız gereken sorunları iyi planlamamız lazım. Geçen sene böyle gitmez dedim ama kimse 'Bu adam niye böyle diyor?' diye sormadı. Bu çok aşikardı. Bu ekonomik durumda, hele pandemiden sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılmak küçük bir pansuman yapabilir ama asıl yarayı nasıl kapatabiliriz bunları düşünmemiz lazım.

Haberin Devamı

''FALCAO'DAN FAZLA YARARLANAMADIK''

Fatih Terim, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon çok sayıda maç kaçıran Radamel Falcao ile ilgili bir soru üzerine, şunları söyledi:

"Falcao gibi bir oyuncunun devamlı oynaması hepimizin istediğidir. Oynadığı zaman skoru değiştirebilecek, skora katkıda bulunacak yetenekte bir oyuncudur. Maalesef bu sene sakatlıklardan dolayı kendisinden pek fazla faydalanamadık. Şu an için ligimizi hayırlısıyla bitirelim. Bir hafta sonra ligi nerede ve nasıl bitireceğiz... Ondan sonra tüm takımla ilgili gerekli bilgileri yönetimimize vereceğiz. Falcao'nun oynamasını çok isterdim. Ayrıca bundan evvelki arkadaşlarımızla nasıl konuştuysak bu konuları bu sorunları hep beraber oturup olmaması için tekrar konuşacağız."

ARDA TURAN MESAJI

Haberin Devamı

Terim, Arda Turan'ın transferi konusunda başkan Mustafa Cengiz ile görüştüklerine yönelik iddiaları kulübün internet sitesinden yalanlanmasıyla ilgili soruyu, şöyle yanıtladı:

"Yine maçtan bir gün önce, yine kamp günü böyle asılsız bir haber. Kulüp tarafından gerekli açıklamalar yapıldı. Ancak merak ettiğim bir konu var. Kulübümüzü bu açıklamaya mecbur bırakan veya bu açıklamayı yapmak zorunda bırakan haberleri veren kim? Bana göre esas konu bu. Benim merak ettiğim konu da bu. Birçok Galatasaraylı da merak etmeli bence. Çünkü son zamanlarda dikkat ediyorum, kulübümüz 2-3 günde bir yalan haberlerle ilgili birçok deklarasyon yayınlıyor. Özellikle dünkü Arda konusu… Üstüne basarak söylüyorum. Bu haberleri veren veya verenler kim? Esas konu bu. Buraya bakmakta fayda var."

Haberin Devamı

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!