Galatasaray - Kasımpaşa maçında kar yağacak mı? Maç saatinde hava durumu nasıl olacak? Maç ertelenecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2021 11:26

Süper Lig'in 25. haftasında bugün saat 16:00'da Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışının maç saatinde etkisini daha da arttırması bekleniyor. İşte maç öncesi Türk Telekom Stadyumu'nda son durum...

Haberin Devamı

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki maçın daha önce 19:00'da başlaması planlanıyordu. İstanbul'da günlerdir beklenen yoğun kar yağışı sebebiyle maçın başlama saati 16:00'a alınmıştı. Beklenen kar yağışı bu sabah İstanbul'u etkisi altına aldı. Galatasaray - Kasımpaşa maçı öncesi Türk Telekom Stadyumu'ndaki son gelişmeleri Hürriyet gazetesinden Adem Kabayel aktarıyor...

Hürriyet

STATTAKİ ÇALIŞMALAR NE DURUMDA?

Alttan ısıtmalı olan Türk Telekom Stadyumu'nda öğlen saatlerine kadar da zeminin üzerinde koru yerleştirildi. Gün içinde stadın hem zemini hem de çatı tarafları temizlenirken Galatasaray - Kasımpaşa maçının planlandığı gibi 16:00'da başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Türk Telekom Stadyumu'ndaki çizgiler siyaha boyanırken kar yağışı tüm hızıyla devam ediyor. Yağışın maç boyunca devam etmesi bekleniyor.

Hürriyet

MAÇ SAATİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Galatasaray - Kasımpaşa maçı sırasında İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? Bu sabah başlayan kar yağışının maç saatinde etkisini çok daha arttırması bekleniyor. Hava sıcaklığı ise maç sırasında 0 dereceyi görecek.

Hürriyet

Hürriyet

STAT SEMİNİNDE ÖNLEM ALINMIŞTI

Galatasaray, günler öncesinde Türk Telekom Stadı'nın zeminine brandalar örtmüş ve yağacak kardan yeşil zemini korumak için önlemini almıştı. Galatasaray yöneticisi Mahmut Recevik de, sosyal medyadan fotoğraf paylaşarak 'Stadımız maça hazır' ifadelerini kullandı.

Hürriyet

Haberin Devamı

Hürriyet

 

Hürriyet

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!