Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2022 12:51

Transfer sezonunun hızlı takımı Galatasaray özellikle son gün kadrosuna kattığı isimlerle geçtiğimiz haftanın konuşulan takımı oldu. Şimdi gözler sarı-kırmızılıların bu hafta oynayacağı karşılaşmaya çevrildi. Peki Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Galatasaray'a rakip olduğu son Süper Lig maçını deplasmanda 3-1 kazanan Kasımpaşa, bu rekabet tarihinde üst üste iki galibiyet alamadı. Kasımpaşa'ya konuk olduğu son iki Süper Lig maçından galibiyet çıkaramayan Galatasaray, en üst ligde üst üste üç ziyaretinde puan kaybı yaşamadı. Bu sezon oynadığı ilk üç Süper Lig maçını gol atamadan kaybeden Kasımpaşa, daha sonraki iki karşılaşmayı da gol yemeden kazandı. Mavi-beyazlılar, Nisan 2018'den bu yana ilk kez bu şekilde üst üste üç galibiyet almak için sahaya çıkıyor.

Bu sezon deplasmanda oynadığı üç Süper Lig maçında da gol yemeyen Galatasaray, daha uzun bir seriyi en son Ekim-Aralık 2011 arasında yakaladı. Sarı-kırmızılılar, daha önce sadece 1974/75 ve 1959 sezonlarının ilk dört dış saha karşılaşmalarında kalesini gole kapatabildi.

Haberin Devamı

İstanbul takımlarını konuk ettiği son yedi Süper Lig maçının beşini kaybeden Kasımpaşa, bu süreçte Galatasaray'a rakip olduğu tek karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Süper Lig'de oynadığı son dokuz maçın hiçbirinde üst üste iki kez aynı sonucu tekrarlamayan Galatasaray , son karşılaşmada Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti.

Bu sezon Süper Lig'de golü bulunmayan oyuncular arasında en fazla şut çeken beş oyuncunun üçü Galatasaray ikisi ise Kasımpaşa forması giyiyor.

Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2007/08'den bu yana Süper Lig'de attığı gollerin tamamını penaltıdan kaydeden oyuncular arasında en fala gol sevinci yaşayan isim Kasımpaşa forması giyen Florent Hadergjonaj.
Süper Lig'in 2022/23 sezonunda en fazla çalım atan savunma oyuncusu konumundaki Sacha Boey, aynı zamanda ilk beş haftada en fazla ikili mücadele kazanan isim.

Süper Lig kariyerinde Galatasaray'a rakip olduğu tek maçı 2-1 kazanan Kasımpaşa Teknik Direktörü Şenol Can, lig tarihinde sarı-kırmızılılarla oynadığı ilk iki karşılaşmadan galip ayrılan beşinci yerli çalıştırıcı olmak istiyor.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? İŞTE CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Galatasaray Kasımpaşa maçı 11 Eylül Pazar akşamı saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!