Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur: 'Suç mahalline ilk katil gidermiş'

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur: Suç mahalline ilk katil gidermiş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2022 07:00

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, 'utanç vesikası' açıklamasına yanıt veren Fenerbahçe'ye göndermede bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur hakemlerle ilgili sert açıklamalar yaparken F.,Bahçe’ye de göndermede bulundu. Dün basın toplantısı düzenleyen Timur ‘Utanç Vesikası’ açıklamasına ‘yanıt veren F.Bahçe için “Suç mahalline ilk katil gidermiş. Açıklamayı üstlerine alıyorlarsa, söylenecek bir şey yok. Demek ki kendilerini biliyorlarmış, bu da güzel bir kişilik özelliği” derken şöyle devam etti.

Maçlarımızın yüzde 75'inde Ulusoy ile Ceylan var

Biz ayrıcalık değil adalet istiyoruz. VAR’da F.Bahçe’nin 4 defa lehine, 1 defa aleyhine karar verilmiş. G.Saray için VAR söz konusu değil. Biz VAR odası diye bir odanın varlığını Kayseri’de öğrendik. İlk 10 haftada hiç VAR’a gidilmedi. Maçlarımızın yüzde 75’i Alper Ulusoy ve Hakan Ceylan’a verilmiş. Görevlerini o kadar iyi yapmışlar ki, sürekli maçımıza atanmışlar. Ulusoy, malum sadece bize 6 saniye kuralını uygulayan kişi.

Haberin Devamı

Hırsız içeride kapıya istediğin kadar kilit vur

Bu bir kurgu, bu kurguyu yapanın başına yıkarız. Bu düzen yüzünden Türk futbolu her yıl geriye gidiyor. Bize avantaj sağlandığında da çıkıp konuşacağız. Bu atamalar bariz bir sebepler yapılıyor. ‘VAR yokmuş gibi maç yönetilsin’ deniyor ama zaten bizim maçlarda VAR yok. Hırsız içeride, kapıya istediğin kadar kilit vur, Bu düzen değişmeli. Canı yanan çok çıkar sağlayan az. Bundan sonra çıkar sağlayanlar düşünecek.

Fenerbahçe'ye 'VAR' ama Galatasaray'a yok

Verilmeyen kamuoyunun hem fikir olduğu 10 pozisyon var. Seferovic’in Trabzon’daki el pozisyonu ve VAR’a gidilmemesi. F.Bahçe’nin benzer pozisyonda penaltı alması. Gaziantep maçında Abdülkerim’in 2. sarı ve kırmızısı. Benzer pozisyon F.Bahçe maçında yaşandı, kart yok. Hakem VAR’a çağrılıp, ekran başına geldiğinde karnına yumruk yemiş gibi hissediyormuş. Ancak ne hikmetse yumruk yiyen biz oluyoruz.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur: Suç mahalline ilk katil gidermiş

G.Saray masaya vurursa şah için vezir için vurur

Murat Ilgaz, VAR atamalarını yapan kişi. Galatasaray büyük camia, satranç tahtasındaki bir taş için Galatasaray masaya vurmaz, vezir için şah için vurur vurursa...

Haberin Devamı

Bir uçak kazası olduğunda önce sabotaj soruşturması yapılır. Sabotajın tillahi burada yapılıyor.

GS TV'de adalet yayını

Her hafta tüm takımlara yapılan haksızlıklar, GS TV’de yayınlanacak. ‘Futbol için adalet’ olacak programın konusu. Tüm haksızlığa uğrayan takımlara açık olacak.

Yönetmenlerin seçtiği görüntülerin, kulüpler tarafından yönetmenlere aktarıldığı çok açık ve ortada. Tartışmalı pozisyon için, araçtaki yönetmen aranıp, ilgili pozisyonun farklı açıları isteniyor mu? Kim istiyor?

İstatiklerde lideriz, nasıl penaltı olmaz?

Rakip cezasında topla buluşmada lider bir G.Saray’ın nasıl hiç penaltısı olmaz? VAR da devreye girmiyor. Hücumda bir çok istatistikte lideriz. İstatistikleri bu kadar yüksek takımı penaltı pozisyonu nasıl yok. Biri bize anlatsın.

Haberin Devamı

Mete Kalkavan'ın G.Saray travması var

Bir hakim dava ile ilgili bir kişiyle görüşse bile o hakim reddedilir. Bir hakem nasıl rakibin formasını giyip G.Saray maçına gidebilir. Mete Kalkavan’ın G.Saray’a karşı bir travması var. Hadi yaptı diyelim. Nasıl soruşturma açılmaz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!