Fikret Orman’ın aklından Tayfun Korkut geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman’ın aklından Tayfun Korkut geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2019 08:30

Bundesliga deneyimi olan Tayfun Korkut, Beşiktaş'ta 2 sezon oynamıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, sezon sonunda görevden ayrılacak olan Şenol Güneş’in yerine teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Başkan Fikret Orman’ın, kafasında olan isimlerden biri de gurbetçi Tayfun Korkut.

BEŞİKTAŞ yönetimi, sezon sonu görevden ayrılacak olan teknik direktör Şenol Güneş’in yerine arayışlarına devam ediyor. Siyah beyazlı kulübün gündeminde yer alan isimlerden biri de Tayfun Korkut... 2004-2006 yılları arasın da BEŞİKTAŞ forması da giyen Korkut’a özellikle başkan Fikret Orman çok sıcak yaklaşıyor. Orman’ın, başarıya aç ve potansiyeli olan genç teknik direktörlere öncelik vermeyi düşündüğü ve bu çerçevede masadaki isimlerden birinin de 44 yaşındaki Korkut olduğu öğrenildi. Beşiktaş yönetimi gelecek sezon takımı da gençleştirmeyi planlıyor.

AVCI iLE ÇALIŞTI

Haberin Devamı

2012’de Abdullah Avcı ile A Milli Takım’da yardımcılık görevinde bulunan Korkut, 2014’te Alman ekibi Hannover 96’nın başına geçti ve 48 maçta kulübede oturdu. 2016’da Kaiserslautern’in teknik direktörü olan Korkut, görevde 18 maç kalabildi. 2017’de geçici görevle Bayer Leverkusen’de 12 maç yönetti. Korkut son olarak çalıştırdığı Stuttgart’ta 22 maç yönetmiş ve ekimde ayrılmıştı. Korkut, halen Almanya’yı çalıştıran Joachim Löw’ün kendisini çok etkilediğini açıklamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!