FIFA 18'de büyük hata! Futbolcu denilen kişi...

Güncelleme Tarihi:

FIFA 18de büyük hata Futbolcu denilen kişi...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 15:33

Yediden yetmişe milyonlarca insanın tutkunu olduğu FIFA 18, bu kez oldukça komik bir haberle gündemde. FIFA 18’deki bir Alman futbolcunun aslında futbolcu değil, kulüp malzemecisi olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

FIFA 18’de en kötü puan 46 olarak belirlenirken bu puana sahip 10 futbolcu bulunuyor. En kötü puana sahip 10 oyuncunun 9’unun profesyonel futbolcu olduğuna dair şüphe yok. Ancak 10’uncu isim kafaları karıştırıyor.

Adı Tommy Käßemodel. Alman kulübü FC Erzgebirge Aue’nin profesyonel futbolcu listesinde yer alıyor. Ancak Tommy profesyonel olmadığı gibi takımın malzemecisi. Sahaya çıkmıyor değil, arada bir oynuyor ancak asıl işi malzemecilik.

FIFA 18de büyük hata Futbolcu denilen kişi...


Bunun neden böyle olduğu sonra anlaşıldı. Alman futbolunda altyapıdan en az 4 futbolcunun takımda bulunması gerekiyor. Ancak Aue kulübünün yalnızca 3 altyapı oyuncusu var.

Haberin Devamı

Panikleyen Alman kulübü, federasyonla sorun yaşamamak iin 4. kişi olarak Tommy’yi kadroya dahil etmiş.
Oyuncuyu profesyonel oyuncu olarak gösteren Aue, Tommy’yi maçlarda pek sık oynatmıyor. Boş durmasın diye de malzemeci olarak kullanıyor. Tommy zaten genç de değil. 28 yaşında. Aue’nin altyapısından yetişmiş eski bir oyuncu. Ancak sonra futbolu bırakmış.
Sözün özü FIFA 18’in en kötü futbolcusu futbolcu bile değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!