Fernandao'nun dramı

Güncelleme Tarihi:

Fernandaonun dramı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2017 23:42

Kolu kırıldığı için 3 ayı aşkın sahalardan uzak kalan oyuncu, hızla kilo aldı ve bunları geçen yılki gibi vermesi mümkün olmadı. Kırık tam kaynamadığı için verimli çalışamayan ve özel program verilecek Fernandao’nun eski haline gelmesi 3 ayı bulacak.

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlıkları döneminde Fenerbahçe’de en fazla konuşulan konulardan biri de Fernandao’nun aşırı kilosu.... Brezilyalı yıldızın fiziksel görüntüsü sosyal medyada da sıkça tartışılırken, bu durumun altında bir dram yarıyor.

Fernandao’nun kolu, geçtiğimiz mart ayında 5 yerinden kırılmış ve önemli ameliyatlar geçirmişti. Ameliyat sonrası ülkesinde dinlenmek üzere Türkiye’den ayrılırken nefes almada bile güçlük çeken Brezilyalı oyuncu, yaz döneminde zorunluluktan hareketsiz kaldı ve bu süre içinde hızla kilo aldı.

HESABI YİNE TUTMADI

Fenerbahçe temmuz ayı başında yeni sezon hazırlıklarına başlarken, 103 kiloya ulaşmış bir Fernandao ile karşılaşıldı. Yaklaşık 18 kilo fazlası olan yıldız futbolcu, geçen yıl da buna benzer bir durumda (102 kilo) kampa gelmişti ancak çalışmalarla kısa sürede normal kilosu olan 85’e inmiştı.

Haberin Devamı

Yeni kamp döneminde yine yoğun bir antrenman programı uygulayarak formunu bulmayı hedefleyen Brezilyalı yıldız, çok geçmeden kötü bir haberle tekrar sarsıldı.

BUNDAN SONRA DA İŞİ ZOR

Kolunda ağrı hissetmeye başlayan Fernandao’nun kontrollerinde bir kırığın beklendiği gibi iyi kaynamadığı ortaya çıktı.

Bu durumda yaklaşık 2 aylık bir süre takımdan ayrı kalacak yıldız oyuncunun eski haline dönmesinin 3 ayı bulacağı öğrenildi. Sarı lacivertlilerin golcüsü bu iki ay boyunca kolunu zorlamayacak çalışmalarla hazırlanmaya ve bu arada kilo vermeye çalışacak. Sağlık heyeti, onu özel bir diyet programıyla desteklemeyi de planlıyor ancak her durumda Brezilyalının işinin zor olduğu gerçek...

Fernandaonun dramı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!