Fenerbahçe’nin Konferans Ligi Play-Off rakibi kim oldu? Maribor’u eleyen sarı lacivertlilerin rakibi belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe’nin Konferans Ligi Play-Off rakibi kim oldu Maribor’u eleyen sarı lacivertlilerin rakibi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2023 01:38

Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi 3. ön elem turunda rövanş karşılaşmasında sahaya çıktı. İlk karşılaşmada Maribor’u iç sahada 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı. İlk maçta 3-1 mağlup ettiği Maribor'u deplasmanda oynanan rövanşta da 3-0 yendi ve Avrupa Konferans Ligi'nde play-off turuna yükseldi. UEFA Konferans Ligi’nde temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor’un muhtemel rakipleri geçtiğimiz haftalarda tamamlanan kura çekimi sonrası belli olmuştu. Peki Fenerbahçe’nin Play Off rakibi kim oldu?

Haberin Devamı

Konferans Ligi’nde yoluna devam etmek isteyen sarı lacivertliler ilk karşılaşmada aldığı iki farklı galibiyetle tur kapısını aralamıştı. Bu sezon kurduğu iddialı kadro ile dikkat çeken Fenerbahçe’de yeni transferlerin performansı göz doldurdu. Dzeko ilk lig karşılaşmasında iki gol birden attı. Tadic’in performansı ise teknik ekipten tam not aldı. Temsilcimiz 17 Ağustos Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. tur mücadelesinde Maribor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. İlk maçı 3-1 kazanan Fenerbahçe, Maribor'u deplasmanda da 3-0 yendi ve Avrupa Konferans Ligi'nde play-off turuna yükseldi. İşte Fenerbahçe'nin rakibi...

FENERBAHÇE PLAY OFF RAKİBİ KİM OLACAK?

Fenerbahçe, play-off turunda Twente ile kozlarını paylaşacak. Temsilcimiz, Hollanda ekibini elemesi halinde Konferans Ligi'nde gruplara adını yazdıracak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!