Fenerbahçe'nin gündemindeki isim Marco Silva kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin gündemindeki isim Marco Silva kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2021 13:08

Yeni sezon öncesinde teknik direktör arayışlarına hız veren Fenerbahçe'de sıcak bir iddia ortaya atıldı. Adaylar arasında Marco Silva'nın da olduğu ve sarı-lacivertlilerin 43 yaşındaki teknik adam ile temasa geçtikleri gelen ilk bilgiler arasında.. Peki Marco Silva kimdir? İşte detaylar..

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de teknik direktör adayı olarak adı geçen Roger Schmidt, Rafael Benitez ve Paulo Fonseca isimlerinin yanına Marco Silva'da eklendi.. Transfer iddialarının hız kazandığı dönemde sarı-lacivertlilerin 43 yaşındaki teknik adam ile temasa geçtiği gelen bilgiler arasında yer alırken, teknik adamın kariyer bilgileri de spor severler tarafından merak ediliyor..

MARCO SİLVA KİMDİR?

1977 yılında Portekiz'de dünyaya gelen Marco Silva, teknik direktörlük kariyerine 2011'de Portekiz ekibi Estoril Praia'da başladı. Ardından Sporting, Olympiakos, Hull, Watford ve Everton'da çalıştı. Olympiakos ile şampiyonluk yaşarken, Sporting ile de kupa zafer yaşadı

Watford'u da çalıştıran Marco Silva, 2018-2019'da Everton'un başına geçti. Everton o sezon Premier Ligi 8. sırada tamamladı. Marco Silva, Aralık 2019'da Everton'dan ayrıldı ve daha sonra başka bir takım çalıştırmadı.

Haberin Devamı

Son olarak Everton'ı çalıştıran Marco Silva'nın, Cenk Tosun'u kadroda çok tercih etmemesi sıklıkla spor basınında gündem olmuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!