Fenerbahçe'den Burak Kapacak, Batuhan Kör ve Ali Akman için Bursaspor'a 5 milyon euro

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden Burak Kapacak, Batuhan Kör ve Ali Akman için Bursaspora 5 milyon euro
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2021 09:49

Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe gözünü Bursaspor’un 3 yıldızı Burak Kapacak, Batuhan Kör ve Ali Akman'a dikti. Sarı-Lacivertliler'in Bursaspor'a 3 yıldız için 5 milyon Euro önereceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ligde şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Nokta transferler dışında genç yetenekleri de kadrosuna katmak isteyen Sarı-Lacivertliler'in gözü Bursaspor'un 3 yıldızında. Fenerbahçe 3 yetenek için düğmeye basmaya hazırlanıyor.

BURSASPOR'A TEKLİF YAPACAKLAR
Bursaspor'da forma giyen kanat oyuncusu Burak Kapacak (21), forvet Ali Akman (18) ve Batuhan Kör (19) için Fenerbahçe yönetimi Yeşil-Beyazlı kulübe teklif vermeye hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin Bursaspor'a 3 yıldız için paket teklif yapacağı ve 5 milyon Euro önereceği öğrenildi. Burak Kapacak'ın TFF 1. Lig'in en değerli oyuncusu olduğu da ifade ediliyor.

Fenerbahçeden Burak Kapacak, Batuhan Kör ve Ali Akman için Bursaspora 5 milyon euro

Haberin Devamı

YAZIN DA GÜNDEME GELMİŞTİ
Yaz transfer döneminde de Fenerbahçe'nin gündeminde olan 3 isim için başka kulüpler de devreye girmişti. Gelen bilgilere göre Fenerbahçe Burak, Ali ve Batuhan için en istekli kulüp... (Takvim)

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!