Fenerbahçe'de Fred gelişmesi! Sakatlığının son durumu ne?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Fred gelişmesi Sakatlığının son durumu ne
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2024 14:30

Fenerbahçe'de Samsunspor maçında sakatlanan Fred'in son durumuyla ilgili bilgiler geldi. Bireysel koşu çalışmalarına başlayan Brezilyalı futbolcunun bir süre daha takımdan uzak kalması bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin 1-1 berabere kaldığı Samsunspor maçında sakatlanan Fred'in sağ bacak uyluk ön belgesindeki tendonda yırtık tespit edilmişti.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre dinlenme süresi sonrasında çekilen ikinci MR'da kasık kasındaki ödem tamamen inen Fred'in kas yırtığı devam ediyor. Bugünkü antrenmanda bireysel koşu çalışmalarına başlayan Brezilyalı futbolcunun durumunun yaklaşık 10 gün daha gözlemleneceği ve yeniden çekilecek MR sonucuna göre takıma dönüşüyle ilgili planlama yapılacağı ifade edildi.

22 Ocak günü sakatlanan Fred'in dönüşü için 4-6 hafta tahmini yapılmıştı. Brezilyalı futbolcunun Kasımpaşa maçında sahalara dönmesinin planlandığı belirtiliyor.

FENERBAHÇE ANTRENMANINDAN DETAYLAR

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman; koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla süren idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Fred, takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Sarı-lacivertliler, bugün Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Gaziantep’e hareket edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!