Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'tan Deniz Türüç'e transfer telefonu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede başkan Ali Koçtan Deniz Türüçe transfer telefonu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2019 08:33

Fenerbahçe, bir süredir girişimlerini sürdürdüğü Deniz Türüç'ün transferinde sona gelindi. Sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç da 26 yaşındaki oyuncuyu telefonla arayarak bire bir görüşme gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da transferi için bastırdığı Kayserisporlu Deniz Türüç transferinde mutlu sona yakın.

Başkan Ali Koç, önceki akşam 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla İstanbul'a gelen Kayserispor Başkanı Erol Bedir'le bu konuyu bir kez daha görüştü. Sabah'ın haberine göre Koç, 26 yaşındaki orta sahayı da telefonla arayarak bire bir görüşme yaptı.

Koç'un "Seni çok istiyoruz. Yeteneklerini biliyoruz ve seneye şampiyonluk yarışında bize güç katacağına inanıyoruz" diyerek oyuncuyu onore eden ifadeler kullandığı öğrenildi.

VEDAT'A KARŞI DÖRT OYUNCU

Fenerbahçe'nin Rizespor'dan kadrosuna kattığı Vedat Muriqi'ye karşılık takasta kullanılan oyuncular belli oldu. Sarılacivertlilerin açıklamasında "Vedat Muriqi'nin bonservisiyle birlikte kadromuza katılması karşılığında oyuncularımızdan Oğuz Kağan Güçtekin 1 yıllığına kiralık olarak, Tarık Çetin, Burak Albayrak ve Mahsun Çapkan ise bonservisiyle birlikte Çaykur Rizespor'a transfer olmuştur. Kendilerine başarılar diler, transferlerin Çaykur Rizespor'a hayırlı olmasını dileriz" denildi.

Haberin Devamı

Kruse Fenerbahçe'de

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

BAKMADAN GEÇME!