Fenerbahçe'de Arda Güler gelişmesi! 30 milyon euro...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Arda Güler gelişmesi 30 milyon euro...
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2023 09:57

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in sözleşmesi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde 18 yaşına giren genç futbolcu için Fenerbahçe yönetimi harekete geçti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de sözleşmesi uzun zamandır gündem olan Arda Güler ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sadece Fenerbahçe'nin değil, Türk futbolunun da büyük umutlar beslediği Arda Güler, süre aldığı maç maçta performansıyla beğeni topladı. Geçen yıl Mart ayında Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza atan Arda, 17 yaşında olduğu için daha uzun süreli sözleşme imzalayamamıştı. 25 Şubat'ta 18 yaşına giren genç futbolcu için yönetim kolları sıvadı.

Fanatik'in haberine göre Sarı-Lacivertliler, 18 yaşındaki yıldızla bu kez 5 senelik bir sözleşme imzalamak istiyor. Mevcut kontratta bir sezonda 1500 dakikanın altında süre alması halinde 5 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunan Arda ile yapılacak yeni sözleşmede serbest kalma bedeli yüksek tutulacak. Avrupa'nın dev kulüplerinin yakından takip ettiği Arda Güler için serbest kalma bedelinin en az 30 milyon euro olacağı belirtildi.

18 maçta 483 dakika oynadı

25 Şubat'ta 18 yaşına giren genç isim, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 18 karşılaşmada 483 dakika oynadı. Bu maçların yalnızca 5 tanesine ilk 11'de başlayan Arda, 3 gol ve 2 asistle oynadı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!