Fenerbahçe ve Galatasaray, Maycon için karşı karşıya! 'Menajerleri İstanbul'a geliyor'

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe ve Galatasaray, Maycon için karşı karşıya Menajerleri İstanbula geliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2023 20:43

Fenerbahçe ve Galatasaray, yaz transfer döneminde bir kez daha karşı karşıya gelebilir. Brezilya basını, Maycon'un menajerlerinin Fenerbahçe ile resmi görüşme yapmak için İstanbul'a geldiğini yazdı. Bonservisi Shakhtar Donetsk'te olan Brezilyalı orta saha ile Galatasaray da ilgileniyor. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

Geçen sezon Süper Lig şampiyonluğu için sonuna kadar çekişen Fenerbahçe ve Galatasaray, TFF Süper Kupa maçıyla sezonu resmi olarak açacak ve ezeli rekabeti sürdürecek. İki ezeli rakip, sahada olduğu gibi transfer masasında da yıllardır birbiriyle mücadele halinde.

İki dev kulübü bu kez karşı karşıya getiren isim: Maycon.

MAYCON KİMDİR?

Brezilya ekibi Corinthians'ın altyapısından yetişen Maycon, 2018 yılında 6.6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Shakhtar Donetsk'e transfer oldu. Asıl mevkisi merkez orta saha olan ancak ön libero ve 10 numara bölgelerinde de oynayabilen Maycon 2022 ve 2023 sezonlarını Corinhtians'da kiralık geçirdi.

26 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun, 2023 sonuna kadar Corinthians ile kiralık sözleşmesi, 2025 sonuna kadar ise Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve Galatasaray, Maycon için karşı karşıya Menajerleri İstanbula geliyor

"MENAJERLERİ FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMEK İÇİN GELİYOR"

ESPN Brasil'in haberine göre Maycon'un menajerleri, Fenerbahçe ile resmi transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a geliyor. Haberde Maycon'u Fenerbahçe'nin yanı sıra başka Avrupa kulüplerinin de istediği, Fenerbahçe'nin ise menajerlerle yapılacak görüşmenin ardından Shakhtar Donetsk'e resmi transfer teklifi yapacağı belirtildi.

GALATASARAY DA MAYCON'U İSTİYOR

ESPN Brasil, 1 Temmuz'da yaptığı haberde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Maycon'u istediğini yazmıştı. Menajerlerinin İstanbul'a geldiği yönündeki haberde de oyuncuya Galatasaray'ın da ilgili olduğunun yeniden altı çizildi.

VITOR PEREIRA İLE ÇALIŞTI

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği Maycon, Corinthians'da Fenerbahçe eski teknik direktörü Vitor Pereira ile de çalışmıştı.

LYANCO'NUN MENAJERLERİ İLE AYNI

Maycon'un menajerlik şirketi, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği ve Beşiktaş'ın bitirmek zere olduğu stoper Lyanco'nun menajerlik şirketiyle aynı olması da dikkat çeken bir diğer detay oldu.

 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!