Fenerbahçe Opet, Melissa Vargas'a kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Opet, Melissa Vargasa kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2024 07:00

Geçen sezonki şampiyonlukta büyük rol oynayan milli yıldız sarı lacivertlilere geri döndü. Son olarak Tianjin Bohai Bank’ta oynayan ve Çin Ligi’nin bitiş tarihi yüzünden transfer olamayacağı öne sürülen 24 yaşındaki pasör çaprazı sezonun geri kalanında Fenerbahçe Opet forması giyecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ile geçen sezon Sultanlar Ligi şampiyonluğu kazanan, A Milli Kadın Voleybol Takımı’yla FIVB Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonluğu yaşayıp, olimpiyat elemelerinde 7’de 7 yapan takımın bir parçası olan Melissa Vargas, sarı lacivertli takıma geri döndü. Son olarak Çin ekibi Tianjin Bohai Bank’ta oynayan ve Çin Ligi’nin bitiş tarihi yüzünden transfer olamayacağı öne sürülen 24 yaşındaki pasör çaprazı dün İstanbul’a gelirken 2023-24 sezonunun geri kalan bölümünde Fenerbahçe Opet forması giymeye devam edecek.

VARGAS iŞBAŞI YAPTI

Yaşadığı sakatlık sonrası düz koşulara başlayan Vargas, bugün İstanbul’da kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçirilecek. Bu taramanın ardından mart ayının ilk haftasında oynayacak duruma gelmesi beklenen yıldız oyuncu için asıl hedef, Fenerbahçe’nin Sultanlar Ligi’ndeki play-off maçları ile CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde oynatıp iki kulvarda da şampiyonluğa ulaşmak. Kısa sürede eski formuna kavuşması beklenen Vargas, mayıs ayından itibaren de A Milli Takım için ter dökecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!