Fenerbahçe Beko Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Beko Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2020 10:42

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 25. haftasında İspanya temsilisi Real Madrid'i konuk edecek. Bu kritik müsabakaya kısa bir süre kala, maça ilişkin tarih, saat ve yayıncı kanal bilgisi merak konusu oldu. Peki, Fenerbahçe Beko Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko THY Avrupa Ligi'nde Real Madrid'i ağırlayacak. Sezonun ilk yarısında İspanya'da oynanan maçı Real Madrid 81-77 kazanmıştı. İşte, Fenerbahçe Beko Real Madrid maçı hakkında merak edilen ayrıntılar...

Fenerbahçe Beko ile Real Madrid yarın karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beko ile Real Madrid arasındaki maç Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda saat 20.45'te başlayacak. Müsabaka beIN Sports Haber kanalında canlı olarak ekranlara gelecek.

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda bu sezon istediği performansı sergileyemeyen sarı-lacivertli ekip, 25. haftaya 11 galibiyet, 13 mağlubiyetle 9. sırada girdi.

Real Madrid ise 18 galibiyet, 6 yenilgiyle lider Anadolu Efes'in ardından ikinci sırada yer aldı.

Fenerbahçe Beko, yarınki karşılaşmayla Avrupa kupalarında 534. mücadelesine çıkacak.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takım, Avrupa'da oynadığı 533 karşılaşmada 306 galibiyet elde etti, 227 yenilgi yaşadı. Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde ise yaptığı 331 maçın 195'ini kazandı, 136'sında ise sahadan mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'nde Real Madrid ile 20 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakaların 11'ini eflatun-beyazlılar, 9'unu ise sarı-lacivertliler kazandı.

 

BAKMADAN GEÇME!