Fenerbahçe'den 4 dakikada geri dönüş! Maçta 4 gol...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2018 08:31

UEFA Avrupa Ligi D Grubu üçüncü maçında Fenerbahçe, Belçika'nın güçlü ekibi Anderlecht ile 2-2 berabere kaldı. Constant Vanden Stock Stadyumu'ndaki maçta ilk yarıyı 35. dakikada Bakkali'nin attığı golle Anderlecht 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Belçika temsilcisi 49. dakikada yine Bakkali ile skoru 2-0'a taşıdı. Fenerbahçe'nin ise beraberliği getiren golleri 4 dakika içinde geldi. Önce 53'te Frey sonra 57. dakikada Hasan Ali Kaldırım skora dengeyi getirdi. Bu sonucun ardından Anderlecht ilk puanını alırken Fenerbahçe puanını 4'e yükseltti.

Haberin Devamı

STAT: Constant Vanden Stock
HAKEMLER: Georgi Kabarov, Martin Margaritov, Divan Valkov
ANDERLECHT: Didillon - Lawrence, Sanneh, Gerkens (Dk. 86 Mohammed), Saief, Santini, Kums, Trebel, Bornauw, Saelemaekers (Dk. 86 Najar), Bakkali
FENERBAHÇE: Harun Tekin - Isla, Neustadter, Skrtel, Reyes, Hasan Ali Kaldırım, Jailson, Eljif Elmas (Dk. 86 Alper Potuk), Benzia (Dk. 74 Oğuz Güçtekin), Slimani (Dk. 74 Ayew), Frey
GOLLER: Dk. 35 - Dk. 49 Bakkali (Anderlecht) - Dk. 53 Frey, Dk. 57 Hasan Ali (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Kums, Saelemaekers, Santini, Bakkali (Anderlecht) - Jailson, Isla, Skrtel, Slimani, Benzia, Eljif, Hasan Ali (Fenerbahçe)

MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçeden 4 dakikada geri dönüş Maçta 4 gol...

Haberin Devamı

Fenerbahçeden 4 dakikada geri dönüş Maçta 4 gol...

Fenerbahçe Anderlecht maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe Anderlecht maçı bu akşam saat 19:55'te başlayacak. Mücadelenin beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

NOTLAR:

3-5-2 İLE SAHADA

Fenerbahçe karşılaşmaya tıpkı Spartak Trnava karşılaşmasında olduğu gibi 3-5-2 taktiğ ile çıktı. Reyes stoper’i üçlerden orta alanda Eljif, Jailson ve Benzia üçlüsü yer aldı. Ayew ise kulübede kaldı.

KALABALIK BİR KAFİLE GELDİ

Fenerbahçe yönetimini kalabalık bir grupla maçı izlemeye geldi. Başkan Ali Koç’un yanı sıra Metin Şen,  Sertaç Komsuoğlu, Sevil Becan, Selahattin Baki, Kemal Danabaş, Ozan Korman Tarman gibi yöneticiler karşılaşmayı izlemek üzere Brüksel’e geldiler. 

2000 FENERBAHÇELİ

Karşılaşmayı izlemek için yaklaşık 2000 Fenerbahçeli Constant Vanden Stock Stadyumu’na geldi. Ok sayıda sarı lacivertli taraftar Anderlechtlilerden biletlerini satın alarak karşılaşmaya gelirken özellikle Almanya ve İsviçre’den de Fenerbahçeliler karşılaşma için Brüksel’e geldiler. 

BARIŞ KADROYA ALINMADI

Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Barış Alıcı karşılaşmanın 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Gen futbolcu 18 kişilik kadroya alınmazken bir diğer genç oyuncu Oğuz Kağan Güçtekin, Mehmet Topal sakat olduğu için kadroda yer aldı. 

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!