EURO 2020'de erken final! "İngiltere-Almanya" maçına iddaa oynayanların %17'si...

Güncelleme Tarihi:

EURO 2020de erken final İngiltere-Almanya maçına iddaa oynayanların %17si...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2021 00:00

Wembley'de İngiltere ile Almanya çeyrek finale kalmak için kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, tüm yaz boyunca EURO 2020 keyfi Misli.com'da olacak!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

İNGİLTERE

- Adeta 1. viteste 3 grup maç oynayan İngiltere, hiç gol yemedi ve 7 puanla lider olarak adını "Son 16" takım arasına yazdırdı.

- Çekya karşısında koronavirüs karantinasında oldukları için forma giyemeyen Mason Mount ve Ben Chilwell kadroya dönüyor, hatta İngiliz basını Mount'ın ilk 11'de olacağını yazdı.

- Jack Grealish'e yine kulübe yolu gözüktü...

- TD Gareth Southgate, hücumdaki 3 isimden 2'sini belirlemiş durumda. Harry Kane merkezde, Raheem Sterling sol kanatta olacak. Son parça için maç saatini bekleyeceğiz. O son formaya aday isimler Phil Foden ve Bukayo Saka.

ALMANYA

- Turnuvanın "ölüm" grubundan, son maçta Macaristan'a karşı, Leon Goretzka'nın 84. dakikada attığı gol sayesinde çıkan Almanya'da ise eksik yok ancak 5 isim sarı kart sınırında.

Haberin Devamı

- Matthias Ginter, İlkay Gündoğan, Joshua Kimmich, Kai Havertz ve Leroy Sane bu maçta kart görmeleri durumunda çeyrek finalde takımlarını yalnız bırakacak.

- Macaristan maçında puanı, turu getiren Goretzka'nın ilk 11'de yer alıp almayacağı belirsizliğini korurken; Almanya basını Panzerler'in penaltı atışlarına çalıştıklarını manşetlerine taşıdı.

- "Erken final" diyebileceğimiz bu eşleşmede TD Joachim Löw nasıl bir kurgu ile sahaya çıkacak, onu da ancak maç saati öğrenebileceğiz.

- Löw grup maçlarında 3'lü savunmayla başladı ancak İngiltere'ye özel 4'lü savunma ile maça çıkabilir. Kanatlardaki Joashua Kimmich ile Robin Gosens hücumdan ziyade savunma ağırlıklı oynayabilir.

CANLI BAHİS'TE ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- İngiltere son 9 maçının 8'inde kalesinde gol görmedi! (9 maç - 17 gol)

- Almanya'nın son 6 maçının 5'inde "karşılıklı gol" izledik.

- İki takımın son 8 yılda oynadığı 4 maçın 3'ü "2.5 ALT" bitti.

TEK MAÇ'TA MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu EURO 2020 "Son 16" karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Almanya kazanır" oldu!

%17'lik kesim Joachim Löw ve öğrencilerinin İngiltrere'yi yenip adını çeyrek finale yazdıracağını düşünüyor...

Haberin Devamı

%10'luk kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve mücadelede en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

Misli.com'dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl...

Almanya'nın orta alandaki dinamolarından Leon Goretzka'dan fantastik bir gol! İzleyelim...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!