Erzurumspor'da beklenmedik ayrılık! İsmail Kartal'la 5 gün sürdü...

Güncelleme Tarihi:

Erzurumsporda beklenmedik ayrılık İsmail Kartalla 5 gün sürdü...
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2021 20:01

Spor Toto Süper Lig ekibi Erzurumspor'da, Mesut Bakkal'dan sonra göreve gelen Teknik Direktör İsmail Kartal ile 5 gün sonra yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de zor günler geçiren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Mesut Bakkal'ın ardından İsmail Kartal’la da yollarını ayırdı.

Sözleşme imzalayarak takımın Antalya kampına katılan ve 5 gün boyunca takımı çalıştıran Teknik Direktör İsmail Kartal, bugün yönetime istifasını sundu.

Takımdan önce Erzurum’a gelerek kulüp tesislerinde başkan Ömer Düzgün ile görüşen Kartal, "Enerjim, motivasyonum yok" gerekçesiyle görevinden ayrılmak istediğini bildirdi.

İsmail Kartal’dan gelen ’şok talep’ karşısında şaşıran ve nedenlerini sorgulayan başkan Düzgün, tecrübeli teknik adamdan tatmin edici bir cevap alamasa da Kartal’ı kararından geri döndüremedi. Mavi beyazlı yönetim kurulu da ayrılığı doğruladı.

Erzurumspor'dan açıklama geldi!

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ayrılma talebinin Kartal'ın kendisinden geldiği vurgulanarak şu ifadelere yer verildi:

Haberin Devamı

"Kulübümüz ile 23 Mart Salı günü 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladıktan sonra 24 Mart Çarşamba günü, takımımızın gerçekleştireceği kamp çalışmaları için Antalya'ya giden ve kamp süresince futbol takımımızın başında ekibiyle antrenmanlara katılan teknik direktör İsmail Kartal, bugün yönetim kurulumuza görevden ayrılmak istediğini bildirmiştir. Yönetim kurulumuzun hiç beklemediği bu talebin nedenlerinin 'Enerjim ve motivasyonum yok' başlığı altında izah eden İsmail Kartal'ın ayrılık talebi tarafımızca büyük bir şaşkınlıkla karşılanmıştır. İsmail Kartal yönetiminde gerçekleşen Antalya kampında ayrılık gerekçesini haklı gösterecek herhangi bir hadisenin yaşanmamış olması ve kamp süresince gerek teknik heyet gerekse oyunculardan alınan olumlu geri dönüşler bahse konu sürpriz ayrılık isteğini anlaşılmaz kılmıştır. Takdiri spor kamuoyuna bırakıyor, gelişmelerle ilgili bilgilendirmelerimizi kamuoyu ile paylaşacağımızı ifade ediyoruz."

Süper Lig'in 31. haftasında Fraport Tav Antalyaspor karşılaşmasının ardından teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayıran Büyükşehir Belediye Erzurumspor, İsmail Kartal ile anlaşmıştı.

Mavi-beyazlı kulüp ile 5 gün önce anlaşan Kartal, takımın başında hiç maça çıkmadan kulüpteki görevinden ayrılmış oldu.

Haberin Devamı

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!