Erol Bulut'tan Salih Uçan açıklaması! Transfer...

Güncelleme Tarihi:

Erol Buluttan Salih Uçan açıklaması Transfer...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2023 19:22

Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut, Salih Uçan'ı transfer edecekleri yönünde çıkan iddialar üzerine açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Championship ekibi Cardiff City'nin Teknik Direktörü Erol Bulut, Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan'ı transfer etmek istedikleri iddialarını yanıtladı.

Wales Online'a konuşan Erol Bulut, Alanyaspor'u çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Salih hakkında ortaya atılan söylentileri yalanladı.

"PAHALI BİR OYUNCU"

Cardiff City'nin Salih'i ocak ayında kadrosuna katacağı iddialarının sorulması üzerine Erol Bulut, "Salih Uçan aynı zamanda Manolis Siopis'in de bulunduğu Alanyaspor'da çalıştırdığım bir oyuncu. İyi bir orta saha oyuncusuydu ve birlikte çok iyi oynadılar ama biz bu transferi gerçekleştirebilecek seviyede değiliz. Salih bizim için pahalı bir oyuncu. Bunu basına kim duyurdu bilmiyorum, belki onun menajeri Beşiktaş'la yeni sözleşme imzalamaya çalışacak" diyerek yanıt verdi.

Haberin Devamı

61 MAÇTA 4 GOL, 12 ASİST

Salih Uçan'ın Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Siyah beyazlı formayla 61 kez maça çıkan Salih Uçan 4 gol atarken, 12 kez de asist yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!