Erol Bulut: "Geçen hafta da aynı sıkıntıları yaşadık"

Güncelleme Tarihi:

Erol Bulut: Geçen hafta da aynı sıkıntıları yaşadık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2021 22:44

Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenilen Gaziantep'in teknik direktörü Erol Bulut, "Geçen hafta da aynı sıkıntıları yaşadık. Üretiyoruz ama değerlendiremiyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bulut, ilginç bir karşılaşma oynadıklarını ifade etti.

Müsabakayı kazanmak istediklerini dile getiren Bulut, şunları kaydetti:

"Yeterince gol pozisyonuna girdik. Üç maçlık kadar gol pozisyonu ürettik ama maalesef istediğimiz son vuruşu inanarak yapmadık, golü bulamadık. Ondan sonra futbolda olduğu gibi bireysel iki hata yaptık. Rakip 3 kere kalemize geldi, iki pozisyondan gol yedik, nitekim 3 puanı kaybettik. Geçen hafta da aynı sıkıntıları yaşadık. Üretiyoruz ama değerlendiremiyoruz. Maçta yeterince gol pozisyonu ürettik, direkten dönen iki topumuz var. Golü atamadığınız zaman maalesef hatalardan dolayı maçı kaybediyorsunuz. Üzerinde çalışacağız."
Erol Bulut, bireysel hataları en aza indirmek ve gol pozisyonlarını daha iyi değerlendirmek için çalışacaklarını anlatarak, "Milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Transfer dönemi bitene kadar aramıza katılabilecek birkaç arkadaşımız olabilir, onun üzerinde çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İRFAN BUZ: ÇOK AKILLI BİR OYUNLA 2-0 KAZANDIK

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, geçen hafta galip geldikleri Göztepe maçında kazandıkları 3 puandan sonra içerde çok ciddi, çok zorlu ve çok önemli bir müsabakayı kazandıklarını belirterek, "Özellikle geçen haftanda aldığımız 3 puanın üzerine burada 3 puan almanın çok önem arz ettiğini düşünüyorum, çok önemliydi bizim açımızdan. Futbolcularımız bu hafta içerisinde yaptığımız çalışmaları harfiyen yerine getirdi. Çok akıllı bir oyunla 2-0 kazandık. Çok önemli bir galibiyet aldı takımımız. Tebrik ediyorum takımımı, gerçekten her şeyini ortaya koydu. Taktiksel olarak da harfiyen her şeyi yerine getirdiler. Takımı tebrik ediyorum. 6 puan bizim için çok önemli. Şimdi milli takım arası. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Oyun içerisinde eksiklerimiz yok mu, var tabi. Çalışmamız gerekiyor, daha iyi olmamız gerekiyor. Ancak bugünkü performans özellikle mücadele anlamında çok çok iyiydi. Çok önemli 2-0 net bir galibiyet aldık" dedi.

"TETTEH’İN, 3-4 HAFTA OLMAYACAĞINI TAHMİN EDİYORUZ"

Tetteh’in arka adelesinde batma olduğunu kaydeden Buz, "Tabi üzüldük. Şöyle söyleyeyim; sahamızda herkes elinden geleni yapıyor ama kenarlara baktığınızda zaman zaman deparı attığınız zaman orada sıkıntılar olabilir. Ona tabi üzüldük. Ancak yapacak bir şey yok. Önümüze bakacağız. Şimdi o 1-2 gün kanamasını durdurmasından sonra MR’ına bakacağız. İnşallah çok fazla bir şey yoktur ama en az 3 veya 4 hafta olmayacağını düşünüyoruz. Bizim için önemli. Ancak şunu da söylemem gerekiyor; takım da çok önemli, takım olmak da çok önemli. Tetteh de onun bir parçası, çok önemli bir parçası ama dediğim gibi; önümüzdeki süreçte çalışarak bunu atlamamız gerekiyor. İnşallah fazla bir şeyi de yoktur" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!