Eren Derdiyok: Seferovic doğru kullanılırsa Galatasaray'da başarılı olur

Güncelleme Tarihi:

Eren Derdiyok: Seferovic doğru kullanılırsa Galatasarayda başarılı olur
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2022 07:00

Galatasaraylı eski futbolcu Eren Derdiyok, sarı-kırmızılıların yeni golcüsü Haris Seferovic'i değerlendirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın eski golcüsü Eren Derdiyok, İsviçre Milli Takımı’nda beraber forma giydiği Haris SeferoviC’in sarı kırmızılı takıma önemli katkı vereceğine inandığını söyledi. Türk asıllı İsviçreli futbolcu, Bosna Hersek asıllı golcü oyuncu ile ilgili Sporx’e yaptığı değerlendirmede, “Seferovic kaliteli bir oyuncu. Kendine has özellikleri var. Mücadelecidir ve kale önünde soğukkanlıdır. Galatasaray’da baskı olabilir. Ancak oyuncuyu doğru kullandıktan sonra faydalanırlar. Seferovic, Galatasaray’da başarılı olacaktır” diye konuştu.

Eren Derdiyok: Seferovic doğru kullanılırsa Galatasarayda başarılı olur

Yıllık 2.3 milyon euro kazanacak

Sarı kırmızılılar, önceki gece İstanbul’a gelen SeferoviC’in transferini dün resmen açıkladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen bildirimde oyuncunun Benfica’dan 1 milyon Euro’ya kiralandığı ve satın alma bedelinin 2,5 milyon Euro olduğu belirtildi. Oyuncuya ise 2022-23 sezonu için net 2 milyon 300 bin Euro ödeneceği açıklandı. Haris Seferovic de Galatasaray’a imza atmasının ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Çılgın taraftardan destek bekliyorum

Galatasaray gibi büyük bir kulübe geldiğim için kendimi çok mutlu ve gururlu hissediyorum. Öncelikle burada ev bulduktan sonra buraya adapte olacağım. Sonra da antrenmanlara ve maçlara odaklanıp çok güzel bir sezon geçirmek istiyorum. Çılgın taraftarımızı tüm sezon boyunca bizi desteklemeye bekliyorum. Yeni katılan oyuncular olarak öncelikle birbirimize adapte olup daha sonra antrenmanlara odaklanıp de şampiyonluğu kazanmaya çalışacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!