Eren Albayrak: Yuvam dediğim bir yere geldiğim için mutluyum

Güncelleme Tarihi:

Eren Albayrak: Yuvam dediğim bir yere geldiğim için mutluyum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2022 17:54

Çaykur Rizesporlu Eren Albayrak, Yuvam dediğim bir yere geldiğim için çok mutluyum" dedi.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor’un bugün yaptığı idman öncesinde açıklamalarda bulunan yeni transfer Eren Albayrak, "Rizespora çok alışma süreci yaşamıyorum çünkü kaldığım yerden devam eder gibiyim. Yuvama döndüm diyebilirim. O kadar güzel bir 3.5 yıl geçirmişim ki geldiğimde herkes çok güzel karşıladı. Dolu dolu 3,5 yılım geçti. Takım olarak şampiyonluk yaşadık. Bireysel olarak da A Milli Takım’a gittiğim yer burası. Hem takım olarak hem bireysel olarak o 3.5 yıldan daha güzel yıllar burada geçiririz" dedi.

Önlerinde önemli bir süreç olduğunu belirten Albayrak "Oynadığım dönemde de burada yaşadığım süreçler. Hem camia olarak hem kulüp olarak hem de taraftarlar olarak birlik beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Çünkü kolay bir süreç değil. En iyi şekilde sahada hazırlanacağız taraftarımızın da desteği ile beraber bu zorlu süreçten alnımızın akı ile çıkacağız" şeklinde konuştu.

Kendisinin ve Gedsonun transferini değerlendiren Eren Albayrak, "Çaykur Rizespora transferim çok kısa sürede, bir hafta içerisinde gerçekleşti. Yuvam dediğim bir yere geldiğim için çok mutluyum. Benden sonra Gedson geldi. Tabii ki onun futbolculuk kariyeri tartışılmaz. Umarım bize de çok katkısı olur, çünkü zor bir süreçteyiz. Öyle futbolculara tabii ki ihtiyacımız var. Takım olarak iyi bir mücadele vererek bu süreçten alnımızın akı ile çıkacağız" dedi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!