Enner Valencia sağlık durumu nasıl? Sivasspor maçında sakatlık geçiren Enner Valencia son durumu!

Güncelleme Tarihi:

Enner Valencia sağlık durumu nasıl Sivasspor maçında sakatlık geçiren Enner Valencia son durumu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2023 19:54

Fenerbahçe’nin bu yılki en skorer ismi Enner Valencia Sivasspor maçında sakatlık geçirdi. Yaşadığı talihsiz durum sebebiyle apar topar ambulansla hastaneye kaldırılan Valencia’nın sağlık durumu taraftarlar tarafından merak edilmeye başlandı. Enner Valencia sağlık durumu nasıl? sorusuna yanıt arayan vatandaşlar sevilen oyuncunun sağlık durumunu merak ediyor. İşte Enner Valencia son durumu!

Haberin Devamı

Sarı lacivertli ekibin bu yılki en favori oyuncularından birisi olan Enner Valencia 29 Nisan Cumartesi günü oynanan Fenerbahçe Sivasspor maçında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Enner Valencia sağlık durumu da sarı lacivertli taraftarlar tarafından merak edilmeye başlandı. İşte ambulansla hastaneye kaldırılan Enner Valencia sağlık durumu…

ENNER VALENCİA SAĞLIK DURUMU NASIL?

Enner Valencia, Fenerbahçe Sivasspor maçında talihsiz bir sakatlık yaşadı.  Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçında ceza sahası içerisinde Enner Valencia ile Ali Şaşal çarpıştı. Valencia için oyun alanına ambulans girdi. Enner Valencia ambulansla hastaneye götürülürken oyuncunun bilincinin açık olduğu belirtildi. Maça devam edemeyen Valencia'nın yerine oyuna Diego Rossi dahil oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!