Ekpe Udoh'tan rakiplerine gözdağı!

Güncelleme Tarihi:

Ekpe Udohtan rakiplerine gözdağı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 14:07

Fenerbahçe'nin Amerikalı yıldızı Ekpe Udoh, Maccabi Tel Aviv FOX karşısında aldıkları yenilgiden sonra kişisel blog'undan bir yazı yayımlayarak, önemli mesajlar verdi.

Haberin Devamı

Rehavet dolu bir basketbol sergiledik” diyerek özeleştiri yapan deneyimli uzun, “Dün gece sezonun en can sıkıcı sonuçlarından birini aldık. İlk devre biterken felaket bir oyun oynadık, ikinci yarıya da aynı şekilde başladık. Farkı açmak için oynamak yerine rehavet dolu bir basketbol sergiledik. Kalan sürede de savaştık. Artık Perşembe günü Anadolu Efes karşısında toparlanmak zorundayız” cümlelerini kullandı.

Zorlu maçların kendilerini beklediğini ve fikstürü hatırlatan Ekpe Udoh, şu ifadelerle yazısını bitirdi:

“İlk dört sıra için savaşan dört takım var. Bitime üç karşılaşma kala bir maçlık avantajımız bulunuyor. Anadolu Efes, Real Madrid ve Barcelona rakiplerimiz olacak. Bana göre bu maçları kazanmak önemli ama play-off başlarken sağlıklı olmamız da gerekiyor. Sağlıklı bir Fenerbahçe play-off’ta her takımı eler. Gelecek haftalarda nasıl bir takım olduğumuzu gerçekten göreceğiz. Ne yaparsanız yapın, sakın bizi hafife almayın.”

Haberin Devamı

Udoh konusunda karar ObradovicinTarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!