Efsane futbolcu Pelé'nin sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama geldi

Güncelleme Tarihi:

Efsane futbolcu Pelénin sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2022 06:10

Efsane futbolcu Pelé'nin geçtiğimiz salı günü enfeksiyon tedavisi için antibiyotik aldığı ve kolon kanseri için kemoterapi gördüğü açıklanmıştı. Pelé'nin tedavi gördüğü hastaneden de sağlık durumuna ilişkin bir açıklama geldi. Sağlık durumunun kötü olduğu yönünden çıkan haberlere sosyal medyadan yanıt veren Pelé ise kolon kanseri nedeniyle kemoterapiye devam ettiğini belirterek “Güçlüyüm, çok umutluyum ve tedavimi her zamanki gibi uyguluyorum" dedi.

Haberin Devamı

Albert Einstein Hastanesi'nden yapılan açıklamada, Pelé'nin enfeksiyon için antibiyotik tedavisi aldığı ve kemoterapi gördüğü söylendi. Hastane, Brezilyalı futbol efsanesi Pelé'nin solunum yolu enfeksiyonu tedavisine iyi yanıt verdiği ve sağlık durumunun son 24 saat içinde kötüleşmediğini bildirdi.

82 yaşındaki efsane futbolcu Pelé geçtiğimiz salı gününden beri hastanede tedavi görüyor. Pelé Instagram hesabından yaptığı açıklamada “Güçlüyüm, çok umutluyum ve tedavimi her zamanki gibi uyguluyorum. Gördüğüm tüm bakım için doktorlara ve hemşirelere teşekkür etmek istiyorum. Tanrı'ya çok inancım var ve dünyanın her yerinden sizden aldığım her sevgi mesajı beni enerjik tutuyor. Brezilya'yı Dünya Kupası'nda da izleyin." diyerek sevenlerine bir mesaj gönderdi. 

Haberin Devamı

DÜNYA KUPASI TİRİBÜNLERİ PELÉ'Yİ UNUTMADI

Üç kez Dünya Kupası kazanan ve kanser tedavisi gören efsane için dünyanın dört bir yanından geçmiş olsun mesajları yağdı. Katar'daki Brezilyalı hayranları tribünlerde açtıkları pankartlar ile efsaneye destek oldu. Katar'da düzenlenen turnuvada da unutulmayan futbolcu için binalara da destek mesajlar yansıtıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!