Draymond Green'in bloğu Warriors'a maçı getirdi!

Güncelleme Tarihi:

Draymond Greenin bloğu Warriorsa maçı getirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2022 10:07

NBA play-offlarında heyecan, gece oynanan iki maçla devam etti. Milwaukee Bucks - Boston Celtics serisinde durum eşitlenirken Golden State Warriors, Ja Morant'siz Memphis Grizzlies'i son saniye bloğuyla yenerek seride durumu 3-1'e getirdi.

Haberin Devamı

NBA play-offlarında bu gece Doğu ve Batı Konferansı yarı finallerinde birer maç oynandı.

Batı Konferansı yarı finallerinde Golden State Warriors, serinin dördüncü maçında Memphis Grizzlies'i 101-98 yenerek seride durumu 3-1'e getirdi. Warriors'ta Stephen Curry 32 sayı, 8 asist ve 5 ribauntla; Andrew Wiggins 17 sayı 10 ribauntla; Klay Thompson ve Jordan Poole 14'er sayıyla oynadı.

3. maçta sakatlanan Ja Morant'in forma giyemediği Memphiz Grizzlies'de ise Jaren Jackson Jr. 21, Tyus Jones 19 sayı, 6 ribaunt ve 5 asist, Steven Adams ise 10 sayı 12 ribauntla mücadele etti.

Bitime 12 saniye kala 98-95 geride olan Grizzlies'de Jaren Jackson'ın üç sayılık atışını Draymond Green bloklayarak takımına galibiyeti getirdi.

Öte yandan koronavirüs testi pozitif çıkan Warriors koçu Steve Kerr maçta takımın başında yer almadı. Mike Brown takımı yönetti.

Haberin Devamı

Draymond Greenin bloğu Warriorsa maçı getirdi

Boston Celtics seriyi eşitledi

Doğu Konferansı yarı final serisi 4. maçında Boston Celtics, son şampiyon Milwaukee Bucks'ı 116-108 yenerek seride durumu 2-2'ye getirdi. Celtics'te Jayson Tatum 30 sayı, 13 ribaunt ve 5 asistle; Al Horford 30 sayı, 8 ribaunt ve 3 asistle yıldızlaştı. Marcus Smart ve Jaylon Brown da 18'er sayıyla oynadı.

Bucks'ta ise Giannis Antetokounmpo'nun 34 sayı, 18 ribaunt ve 5 asistlik performansı mağlubiyetin önüne geçemedi.

 

NBA play-offlarında son durum şu şekilde:

Batı Konferansı

Phoenix Suns 2-2 Dallas Mavericks
Golden State Warriors 3-1 Memphis Grizzlies

Doğu Konferansı

Miami Heat 2-2 Philadelphia 76ers
Milwaukee Bucks 2-2 Boston Celtics

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!