Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Polonya'da grup liderliği mücadelesi... İşte Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgisi

Güncelleme Tarihi:

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Polonyada grup liderliği mücadelesi... İşte Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2022 02:08

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı canlı yayını için heyecan başladı. Avrupa Ligi B Grubu'nda 3-0 geriye düştüğü maçta Rennes ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, son hafta liderlik için Dinamo Kiev karşısında sınav verecek. Ukrayna ekibiyle karşılaşacak Sarı Lacivertli temsilcimiz, Rennes - Larnaca maçının sonucuna göre lider olarak direkt son 16 turuna katılma şansı elde edecek. Heyecan dolu Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı canlı yayınla ekranlarda olacak. Peki, Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi B Grubu altıncı ve son hafta maçında, Dinamo Kiev Fenerbahçe karşılaşması yaşanacak. Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile oynayacağı maçta Fenerbahçe grup liderliği için elinden geleni yapacak. Kadıköy'e eli boş dönmek istemeyen Sarı Lacivertliler, Kiev'i mağlup ederse, aynı gün oynanacak Rennes- AEK Larnaca karşılaşmasının sonucuna göre son 16'ya direkt lider olarak katılabilecek. Heyecan dolu karşılaşma 3 Kasım tarihinde oynanacak.

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda, Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı 3 Kasım tarihinde saat 23.00'da başlayacak. Mücadele Exxen'den naklen ekranlara gelecek.

FENERBAHÇE'NİN KAMP KADROSU BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Ligi B Grubu altıncı ve son hafta maçında yarın Dinamo Kiev'e konuk olacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu. Polonya'nın Krakow kentindeki Cracovia Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 23.00'te başlayacak. Karşılaşmada Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Duje Strukan düdük çalacak. Duje Strukan'ın yardımcılıklarını ise Bojan Zobenica ile Alen Jaksic üstlenecek. 4'üncü hakemi olarak Marin Vidulin'in görev alacak.

Haberin Devamı

Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile oynayacağı maçın hazırlıklarının İstanbul'daki etabını tamamlayan Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu. Sarı-lacivertli ekipte, antrenmanda hafif bir sakatlık yaşayan İrfancan Eğribayat, kadroda yer almadı. Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev maçı kamp kadrosunda şu isimler yer aldı: "Altay, Ertuğrul, Furkan, Osayı, Szalai, Serdar Aziz, Yiğit Efe, Yusuf, Alioski, Ferdi, Arao, İsmail, Zajc, Crespo, Emre Mor, Lincoln, İrfan Can, Arda Güler, King, Valencia, Pedro, Batshuayi.

FENERBAHÇE İÇİN DEV GELİR ŞANSI

Grubu lider tamamlamak her açıdan çok önemli. Çünkü Kupa 2'nin ikincileri, Son 16 için 7 Kasım 2022'deki Play-Off kura çekiminde Şampiyonlar Ligi'ni üçüncü sırada bitiren takımlardan biriyle karşılaşacak. İlk maçlar 16 Şubat 2023, rövanşları 23 Şubat 2023'te olacak.

Kendisi gibi 11 puanı olan Rennes'le ikili averajı eşit olan, rakibini genel averajda tek golle geçen Sarı- Lacivertliler, son maçında 3 Kasım'da deplasmanda Dinamo Kiev'e mağlup ederse, aynı gün oynanacak Rennes- AEK Larnaca karşılaşmasının sonucuna göre Son 16'ya direkt lider olarak katılabilecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!