Diagne şimdi de Çin kozunu oynuyor

Güncelleme Tarihi:

Diagne şimdi de Çin kozunu oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2019 08:00

Senegalli golcü, bu kez Uzak Doğu'ya gitme imasında bulundu.

Haberin Devamı

Daha önce sosyal medya hesabından Galatasaray’ı silerek şaşkınlık yaratan Senegalli, dün yeniden ekledi ama ardından Çin bayrağı ilavesi yaptı.

ŞiMDi de Çin bayrağı! Galatasaray’ın Senegalli golcüsü sosyal medya hesabından yine taraftarların aklını karıştırmayı başardı. Mbaye Diagne dün sabah saatlerinde Instagram bio’suna, daha önce sildiği Galatasaray’ı yeniden ekledi. Ancak Senegalli golcü birkaç saat sonra profiline bu kez Çin bayrağı da koyarak kafa karıştırdı.

TARZI ÇOK ‘DEĞiŞiK’

Diagne’nin bu hareketi daha önce forma giydiği Çin’de kariyerine devam edebileceği iddialarını beraberinde getirdi. Yıldız futbolcu, inişli çıkışlı bir grafik sergilediği sarı kırmızılı takımda, anlaşılmaz hareketleri ve zaman zaman takındığı agresif tavırlarıyla tepki toplamıştı. Galatasaray yönetimi, Türkiye’ye gelir gelmez oyuncudan sosyal medyadaki davranışları ile ilgili açıklama isteyecek. Diagne, sezonun son döneminde taraftarla girdiği tepki çeken diyaloglardan sonra sürekli yanlış anlaşıldığı yönünde açıklamalarda bulunmuş ancak gerekçeleri tatmin edici bulunmamıştı.

Haberin Devamı

Mbaye Diagne'nin hikayesini izliyoruz...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!