Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz'dan kırmızı kart yorumu! "Hakem haklı"

Güncelleme Tarihi:

Çaykur Rizesporda Bülent Korkmazdan kırmızı kart yorumu Hakem haklı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2022 22:55

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe'ye 6-0 kaybettikleri maçın ardından konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçının 35. saniyesinde kırmızı kart gören Fabricio Baiano hakkında konuşan ve hakemin doğru bir karar verdiğini belirten Bülent Korkmaz, "Maalesef maçın başında çok basit, çok kolay kırmızı kart gördük. Hakem haklı. Daha sakin olmalıydık diye konuştuk. Orada maç bitti zaten. Bu kadar basit kırmızı kart, oyunu bitirdi." diye konuştu. 

Korkmaz, Fenerbahçe karşısında alınan mağlubiyetle ilgili konuşulacak fazla bir şey olmadığını belirterek, "Tek söyleyeceğim, bu maç bizim için bir final maçıydı. Her yönde çok da iyi hazırlanmıştık ama birinci dakikada gördüğümüz kolay, basit bir kırmızı kart doğruydu. Maçtan önce bazı oyunculara özellikle sakin olmalarını söyledim ama maalesef penaltılarla beraber oyun da maç da bitti. Çok üzgünüz. Birinci dakikada her şey bitti" dedi.

’MAÇTAN ÖNCE SAKİN OLMASINI SÖYLEDİM’

Maçın başında kart görerek takımını 10 kişi bırakan Fabricio Baiano’nun agresifliğinin nedeni sorulan Korkmaz, "Maçtan önce ona özellikle sakin olması gerektiğini söyledim. Niye böyle bir şey yaptı? Final maçıydı. Bu maçı alsaydık bambaşka bir senaryo olacaktı, olmadı. Matematiksel olarak hala şansımız var ama artık mucizelere kaldı" diye konuştu.

’BENİM BİLDİĞİM PENALTI DEĞİL’

Karşılaşmanın 43’üncü dakikasında verilen maçın ilk penaltı pozisyonu için hakemle konuştuğunu söyleyen Korkmaz, "Kayarak gelen bir oyuncunun eli yerdeyken benim bildiğim penaltı değil. Elini havaya kaldırırsa penaltı. Hakem ’penaltı’ dedi. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Klasik bir laf ama söyleyecek başka şey yok" şeklinde konuştu. 

’AZ BİLE TEPKİ GÖSTERDİM’

Fabricio’ya maçın başında kırmızı kart gördüğünde tepki göstermesi sorusu yöneltilen Korkmaz, oyuncuya ceza verileceğini açıkladı. Korkmaz, "Tepki gösterilmeyecek gibi değil ki, tepki göstereceksiniz zaten. Aslında az bile tepki gösterdim. Faulden sonra bile olmaması gereken bir hareket. Bu bir değil iki değil. Takımı da oyunu da sonucunu da etkiliyor bu hareketler. Buna fırsat vermemesi lazım ama artık olan oldu. Ödül nasıl varsa ceza da var, ceza veriliyor" ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!