Blade Deodorant sponsorluğunda Pubg Mobile Turnuvası başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Blade Deodorant sponsorluğunda Pubg Mobile Turnuvası başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2022 17:56

Oyun severler Blade markası sponsorluğunda hem muhteşem hediyeler kazanma hem de en sevdikleri influencer ile birlikte oynama şansı yakalıyorlar.

 Gamer gençlere tam destek 

Yaptığı organizasyonlar ve etkinlikler ile gamer gençleri destekleyen Evyap, Blade Pubg Mobile turnuvası ile gençlere muhteşem bir eğlence ve birbirinden değerli hediyeler kazanma fırsatı sunuyor. 

Blade Deodorant sponsorluğunda Pubg Mobile Turnuvası 

Blade Pubg Mobile Tunuvası kayıtları 16 Temmuz da başlıyor. 16-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek başvuruların ardından, 29 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında elemeler gerçekleştirilecek. 4 Ağustos tarihinde ise Blade Pubg Mobile Turnuvası Finali yapılacak. 

30.000 TL değerinde ödül havuzu 

Turnuvaya katılanları muhteşem ödüller bekliyor. Blade Pubg Mobile Turnuvası 1.si Iphone 13 ile ödüllendirilir iken 2. Ipad ve 3. olan yarışmacı SteelSeries Arctis 7 kablosuz oyuncu kulaklığı kazanacaktır. 

En sevdiğin yayıncı ile birlikte oyna 

Blade Pubg Mobile Turnuvasına katılanlar birbirinden değerli hediyelerin yanında, unutulmaz bir deneyimi daha yaşayacaklar. Finale kalan oyuncular Pubg Mobile kategorisinin en sevilen yayıncılarından Mezarcı ile birlikte oynayacaklar, ayrıca 4 Ağustos tarihinde yapılacak final karşılaşması Mezarcı’nın Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacaktır. 

Blade İle Pubg Mobile Turnuvaları devam edecek 

Gerçekleştirilecek bu turnuvanın yanı sıra 2022 yılında yine muhteşem ödüller ve yayıncılar ile birlikte oynama fırsatı sunulan Blade Pubg Mobile Turnuvaları da olacaktır. 

Sezenay Çahan – EVYAP Medya Müdürü

ESpor hem destekleyen markalar hem de taraftarlar açısından çok hızlı büyüyen bir mecra. Tüketiciler dünyanın her ülkesinde bu alana yatırım yapan markaları trendleri takip eden marka olarak tanımlıyor. EVYAP olarak bu geleceğin takipçisi değil, içerisinde oyuncusu olmak istedik. Blade ürünümüzle  ESpor’a destek veriyor ve oyuncular ile beraber turnuvalarda yan yana yer alıyoruz. PUBG’nnin Türk genç oyuncular özelinde çok değerli bir yerde olduğunu biliyoruz. 

Bahar Yetkin – EVYAP Pazarlama Müdürü

Erkek deodorantın yenilenen markası Blade ile Merih Demiral’ın marka elçiliğinde yepyeni bir kampanya sürecindeyiz. Gençlere “Ter Dök Ter Kokma” diyerek terlemenin normal olduğunu ancak ter kokusunun istenmediğini, yenilenen şişesi ve tasarımı ile Blade’in her zaman yanlarında olduğu mesajını veriyoruz.

Blade markamızı genç, samimi, gençlerin yanında olan bir marka olarak konumlandırıyoruz. Bu hedef doğrultusunda Blade ile gençlerin yakından takip ettiği E-Spor heyecanına PUBG sponsorluğumuzla ortak oluyoruz.  Turnuvaya katılacak tüm oyuncularımıza şimdiden başarılar dileriz. 

Blade Pubg Mobile başvuruları 28 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecektir. 

Başvurmak için tıklayın

 İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!