Beşiktaş'ta stoper hattına yeni aday; Eric Bailly

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta stoper hattına yeni aday; Eric Bailly
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2023 13:31

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta hızlı saatler yaşanıyor. Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın stoper oyuncusu Eric Bailly ile görüşen siyah beyazlılar, oyuncu ile anlaşmaya yakın olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Stoper hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta gözler İngiltere'ye çevrildi. Şenol Güneş'in isteği üzerine bu bölgeye takviye yapmak için uğraşlarını sürdüren siyah beyazlılarda gündem Eric Bailly.

Manchester United forması giyen 29 yaşındaki futbolcu ile görüşen Beşiktaş, futbolcuyla büyük oranda anlaştı.

TRT Spor'un haberine göre; Manchester United'ın da gelecek sezon planları arasında yer almayan Fildişili futbolcu, kulübüyle alacakları konusunda pazarklarını sürüyor.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE SONA ERECEK

Kulübüyle 2024'e dek sözleşmesi bulunan Bailly'nin, Kırmızı Şeytanlar ile alacakları konusunda anlaştığı takdirde İstanbul'a gelip Beşiktaş ile sözleşme imzalaması bekleniyor

Villareal'den Manchester United’a 36 milyon euro bedelle transfer olan Eric Bailly özellikle yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istenilen  performansa ulaşamadı. 

Haberin Devamı

Oynadığı 6 sezonda 113 maça çıkan 29 yaşındaki stoper, 1 gollük katkı üretti.Geçen sezon Fransız temsilcisi Marsilya formasını terleten Bailly, 23 maçta sahaya çıktı.

BAKMADAN GEÇME!