Beşiktaş'ta Rafinha harekatı! | Transfer Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2019 10:29

Beşiktaş'ta transferde sıcak saatler... Maia ve Fernandes’te sona yaklaşan yönetim, Barcelonalı Rafinha’yı gözüne kestirdi... Brezilyalı yıldızı kiralamak isteyen Siyah-Beyazlılar teklifini yaptı. Şimdi Katalan kulübünün vereceği yanıt merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Transfer döneminni bitimine kısa bir süre kala müthiş bir atağa kalkan Beşiktaş'ta çalışmalar tam gaz sürüyor... Lille formasını giyen Thiago Maia'nın kiralanması konusunda büyük mesafe kat eden, eski yıldızı Manuel Fernandes ile masaya oturan yönetim şimdi gözünü Rafinha'ya dikti.

​BARCELONA YANIT VERECEK

Barcelona formasını giyen Brezilyalı yıldızı kiralamak isteyen Siyah- Beyazlılar teklifini yaptı. Şimdi Katalan kulübünün vereceği yanıt merakla bekleniyor.

​ÖNCE YENİ SÖZLEŞME!

Alınan bilgilere göre Barcelona, Rafinha'nın 1 yıl kalan sözleşmesini uzatmak istiyor. Eğer yıldız futbolcu imzayı atarsa Beşiktaş'a kiralanma ihtimali de yükselecek.

​HÜCUMDA TAM BİR JOKER

Abdullah Avcı her iki kanatta ve 8 numara pozisyonunda oynayan Rafinha'nın mutlaka alınmasını istiyor. 26 yaşındaki yıldız 2 kez Brezilya formasını da giydi.

Haberin Devamı

​2 MAÇTA DA FORMA GİYDİ

Bu sezon Messi, Suarez ve Dembele'nin sakatlığı nedeniyle ligdeki 2 maçta da oynayan Rafinha 134 dakika sahada kaldı.

ANLAŞMA YOK AMA PAZARLIK SÜRÜYOR

Fernandes'in menajeri Tamer Özçam, en iyi teklifin Beşiktaş'tan geldiğini ama kesin anlaşma olmadığını söyledi. Özçam, Galatasaray ve Gazişehir'den de teklif aldıklarını söyledi.

Beşiktaşta Rafinha harekatı | Transfer Haberleri

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!