Beşiktaş'ta Miralem Pjanic'ten Sergen Yalçın'a övgü!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2021 21:18

Beşiktaş'ın Barcelona'dan kadrosuna kattığı Bosna Hersekli yıldız Miralem Pjanic, transferi hakkında konuşurken Teknik Direktör Sergen Yalçın'a da övgüde bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın sezon başında İspanyol devi Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Miralem Pjanic, beIN SPORTS'a konuştu. 

Beşiktaş'a transfer olurken aklında tek bir şüphenin bile olmadığını beliten Pjanic, "Beşiktaş'ın ilgisi sonucunda aklımdan en ufak bir şüphe geçmedi. Türkiye'yi her zaman yakından görmeyi de istemiştim. Burası, hep merak ettiğim bir ülkeydi. Gelmeden önce Sehic ile konuştum, bilmem gereken detayları verdi. Beşiktaş'ın Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu ve çok mutlu olacağımdan bahsetti." dedi.

"MAÇI KAZANMAMIZDAKİ FAKTÖR OLDU"

Deneyimli teknik adam Sergen Yalçın'ı övgüde bulunan Boşnak yıldız, "Sergen Yalçın, çok başarılı. Zor zamanlarda aldığı kararlarla ne kadar iyi bir hoca olduğunu gösteriyor. Antalyaspor maçında soyunma odasına 2-0 geride girdik ve çok doğru kelimelerle maçı kazanmamızdaki faktör oldu. Bir hocanın kalitesini bu anlarda görüyorsunuz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Hep bir üst noktaya ulaşabilmek için çabaladığını söyleyen Miralem Pjanic, "Benim motivasyonum her zaman en iyi futbolcularla oynayabilmekti. En iyi futbolculardan birisi olabilmekti. 'Başkalarının yaptığını ben niye yapamayayım?' sorusunu hep kendime sordum ve bunu yapmaya çalıştım. Bulunduğum nokta hiçbir zaman yeterli olmamıştır. Bu birazcık mantalite ile alakalı. Allah'a çok şükür de bu mantalite benim rüyalarımı gerçekleştirmeme neden oldu ve dünyanın en iyi futbolcularıyla oynama fırsatı yakaladım." diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN BURADAYIM"

Beşiktaş'a şampiyonluk için geldiğini ve bu amaca ulaşacaklarını belirten yıldız isim, "Ben, kazanmak için Beşiktaş'tayım. Siyah ve beyazın bana yakıştığını düşünüyorum. Şampiyon olmak için buradayım, her maçı kazanabilecek potansiyele sahibiz. Juventus'ta çok harika 4 yıl geçirdim. Tabii siyah beyaz benim her zaman kalbimde olacaktır. Siyah beyazın bana yakıştığını düşünüyorum. Ben kazanılacak ne varsa onları kazanmak için buradayım. Şampiyonluk için buradayım. Burada olmamın sebebi bu. Maç maç gitmekte fayda var. Ben her maçı kazanabilecek potansiyel ve güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bu takım böyle bir takım. Ayrıca bunun nasıl yapıldığını biliyoruz. Geçen seneden biliyoruz ligin nasıl kazanılacağını. Her sezonun son ayları zor olur. Bu baskı ile mücadele etmeyi biz biliyoruz. Özellikle Türkiye gibi taraftar baskısını yoğun hissettiğiniz ülkelerde bununla başa çıkabilmek çok önemli. Biz de bunu nasıl yapabileceğimizi biliyoruz." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!