Beşiktaşlı futbolcular karantina yurdundan ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşlı futbolcular karantina yurdundan ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2020 14:42

Beşiktaşlı futbolcular Kevin Prince Boateng, Jeremain Lens, Adem Ljajic, Victor Ruiz ve Kevin N’Koudou, yurt dışı dönüşünde 14 gün kaldıkları karantina yurdundan dün gece ayrıldı. Ayrıca Gençlerbirliği forması giyen Nadir Çiftçi ve Yasin Pehlivan da Güngörendeki karantina yurdundan çıktı.

Haberin Devamı

Koronavirüs sebebiyle Süper Lige ara verilmesinin ardından futbolcular kulüplerinden izin alarak ülkelerine gitmişti. Takımların antrenmanlara başlamasının ardından Türkiyeye dönüş yapan Beşiktaşlı Boateng, Lens, Ljajic, Ruiz ve N’Koudou; Gençlerbirliğinde forma giyen Nadir Çiftçi ve Yasin Pehlivan ile Altaylı Kappelin 14 günlük karantina süreleri doldu. Oyuncular 18 Mayıs itibarıyla sürelerinin dolmasının ardından dün gece saat 00.00dan sonra Güngörende bulunan Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdundan ayrıldı.



NADİR ÇİFTÇİ VE YASİN PEHLİVAN ANKARAYA GİTTİ

Gençlerbirliği forması giyen Nadir Çiftçi ve Yasin Pehlivan da yurttan ayrılarak Ankaraya gitti. İki futbolcu, öğle saatlerinde bir kez daha Kovid-19 testine girdi. Nadir ve Yasin çıkan sonuçlara göre ya karantinaya alınacak ya da takımla birlikte çalışmalarda yer alacak.

Haberin Devamı

Misli.com'da Bundesliga keyfi CANLI BAHİS ve CANLI YAYINLA başladı!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!