Beşiktaş'ın yeni golcüsü Michy Batshuayi hedefindeki takımı açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın yeni golcüsü Michy Batshuayi hedefindeki takımı açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2021 18:10

Beşiktaş'ın yeni transferi Michy Batshuayi, siyah beyazlı takıma transferi ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Chelsea'den 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Belçikalı golcü Michy Batshuayi, golleriyle siyah-beyazlılara katkı sağlamak istediğini söyledi.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Batshuayi, "Çok mutluyum. Buradaki ortam çok güzel. Tam anlamıyla aile ortamı var. Ben çok çalışarak goller atmak ve takıma fayda sağlamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Transfer sürecinde Beşiktaşlı N'Koudou ile görüştüğünü ve kendisinden olumlu bilgiler aldığını vurgulayan 27 yaşındaki futbolcu, şöyle devam etti:

"Beşiktaş'ın bazı maçlarını seyrettim. Heyecan verici bir proje oldu benim için ve ben de gelmeye karar verdim. Benim ilk hedefim cumartesi günü gol atarak galibiyete katkıda bulunmak olacaktır. Ligin kalitesini henüz bilmiyorum. Bunu yaşayarak göreceğim. Kariyerimde birçok büyük takımda forma giydim. Beşiktaş'ta bu takımlardan birisi. En az diğerleri kadar büyük. Gelecek planlaması olarak, yakın gelecekte ilk hedefim gol atmak olacak."

Haberin Devamı

"CHELSEA İLE AYNI GRUPTA OLMAK İSTERİM"

Golcü oyuncu, "UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile eşleşmek ister misin?" sorusuna "Tabii ki böyle bir şey isterim. Herkes büyük takımlara karşı oynamak ister." cevabını verdi.

Batshuayi, "Beşiktaş'ta performansını artıracağına inanıyor musun?" sorusunu ise "Ben kariyerim daha iyisini yapmak istiyorum. Bunu yapmak için de çalışacağım. Takıma adapte oldukça saha içinde daha iyi olmak istiyorum." şeklinde yanıtladı.

"SERGEN YALÇIN'IN GOLLERİNİ İZLEYECEĞİM"

Michy Batshuayi, teknik direktör Sergen Yalçın'ın futbolculuk döneminde Chelsea'ye karşı attığı golleri izleyeceğini söyledi.

Beşiktaş taraftarı için "Türkiye'nin en büyük taraftarı olduğunu biliyorum." açıklamasında bulunan Batshuayi, kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Sergen Yalçın ile transfer sürecinde konuştuğunu ve onun isteği üzerine takıma katıldığını anlatan Belçikalı futbolcu, "Kendisiyle konuştum. Burada olmamdan dolayı mutlu. İleride kendisiyle mutlaka daha çok konuşacağım. Bu akşam antrenmandan sonra otele gittiğimde de kendisinin Chelsea'ye attığı golleri izleyeceğim." diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!