Beşiktaş ve Trabzonspor Cedric Soares'te karşı karşıya

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş ve Trabzonspor Cedric Soareste karşı karşıya
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2023 07:00

Süper Lig’in 2 büyük kulübü Arsenal’li futbolcuya talip. Portekiz basınından A Bola, sözleşmesi sezon sonunda bitecek 32 yaşındaki sağ bek ile hem Beşiktaş’ın hem de Trabzonspor’un ilgilendiğini, İspanyol ekibi Villarreal’in de takipte olduğunu yazdı.

Haberin Devamı

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş da Trabzonspor da Arsenal forması giyen Cedric Soares ile ilgileniyor. Portekiz basınından A Bola, Arsenal’de bu sezon sadece 3 maçta süre bulan ve sözleşmesi 2024 yazında sona erecek 32 yaşındaki sağ bek için iki ekibin transferde karşı karşıya geldiğini yazdı. Haberde Portekizli futbolcunun durumunun La Liga temsilcisi Villarreal tarafından da yakından izlendiği aktarıldı.

7 MiLYON EURO’YA ADA’YA GiTTi

2015’te Sporting Lizbon’dan 7 milyon Euro bonservisle Southamptan’a transfer olan Soares, İngiliz ekibi ile 138 maça çıkarken 3 gol attı, 11 de asist yaptı. Portekizli futbolcu yarımşar sezon İnter ve Arsenal’de kiralık oynarken Southampton’la sözleşmesinin bitmesinin ardından bedelsiz olarak Londra ekibine gitti.

Haberin Devamı

SÜPER LiG HEYECAN VERiCi

Soares geleceği hakkında “Menajerim bazı kulüplerle temas halinde ve önümüzdeki aylarda neler olacağını göreceğiz” derken Türkiye’de ligle ilgili çarpıcı ifadeler kullanmıştı: “Süper Lig, çok rekabetçi ve herkes tarafından bilinen bir lig. Geçmiş yıllarda lige yapılan yatırımlarla daha da heyecan verici bir hale dönüştü.

SEViYE OLARAK DA YÜKSELDi

Galatasaray’dan İcardi ile İnter’de, Fenerbahçe’den Tadic’le Southampton’da ve Trabzon’dan Pepe ile Arsenal’de oynadım. Bu açıdan ligin son birkaç yılda seviye olarak oldukça yükseldiğini söyleyebilirim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!