Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Trabzonspor maçının hakemi belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Beşiktaş Trabzonspor maçının hakemi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2024 13:31

Trendyol Süper Lig 24. haftasında oynanacak Beşiktaş - Trabzonspor maçı detayları belli olmaya başladı. Beşiktaş, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar neticesinde Trabzonspor taraftarlarının pazar günü oynanacak maçta yer almayacağını açıkladı. Maçın hakemi ise belli oldu. Peki, Beşiktaş-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş Trabzonspor ile Tüpraş Stadyumu’nda karşılaşacak. Maçın düdüğünü hakem Arda Kardeşler çalacak. Biletler ise satışa sunuldu. Beşiktaş Trabzonspor maçı canlı yayın bilgileri taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

BEŞİKTAŞ- TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig 24. haftasında oynanacak Beşiktaş - Trabzonspor maçı 4 Şubat Pazar günü saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek ve beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

SEYİRCİ KARARI!

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

Futbol Takımımız, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında 4 Şubat Pazar günü saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu’nda Trabzonspor ile karşılaşacak. İl Spor Güvenlik Kurulu kararı doğrultusunda konuk takım taraftarları tribünde yer almayacaktır. Konuk takım taraftarlarının yer almayacağı 404, 405 ve 406 numaralı blokların biletleri taraftarlarımız için 650 TL’den satışa sunulmuştur. Taraftarlarımızın bilgisine saygılarımızla sunarız"

 

BAKMADAN GEÇME!