Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos: 'Değiştirmemiz gerekenler var, daha iyi olmalıyız'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2024 21:37

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, İstanbulspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Haberin Devamı

Süper Lig'de İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Fernando Santos'un sözleri;

Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Rakibimiz kontratak oynayan bir takım. İstanbulspor'a çok fazla kontratak fırsatı verdik. Bazen kompakt değildik, takım boyu çok uzadı, sıkıntılar yaşadık. Değiştirmemiz gereken 3-4 şey var. Çok fazla top kaybı yapıyoruz, topu kaptıktan sonra çok basit şekilde geri verebiliyoruz, birebirlerde yeteri kadar agresif değiliz, alamıyoruz. Bunlar önemli. İdmanlarda çözmek zorundayız. İyi şeyler var ama öncelik vermemiz gereken şeyler iyi olmadığımız şeyler. Rakibimiz 1 gol bulsaydı işler sıkıntıya girebilirdi. Daha iyiydik ama daha iyi olmamız gereken şeyler var.

Haberin Devamı

TOPA DAHA ÇOK SAHİP OLMALIYIZ

Topa daha çok sahip olmalıyız. Bizi büyük takım yapan şey. Orta seviye takımlar topun peşinde koşar. Biz orta seviye değiliz. Topa sahip olma düşüncesini devam ettirmeliyiz. Bunu da çalışarak, oyuncularla konuşarak yapabiliriz. Bu konuyu geliştireceğiz.

İDMANLARDA DAHA FAZLASINI GÖSTEREBİLİRİZ

Maçın da bazı anlarında sıkıntılar yaşadık. Oyuncular idmanlarda bazen çok iyi şeyler gösteriyorlar, maç da bazen gösteremeyebiliyorlar. Belki bir özgüven sorunu olabilir, oyun karakteriyle ilgili olabilir. Bunların üzerine düşünmemiz lazım. İdmandaki performansları sahaya yansıtmalıyız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!