Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2022 16:38

Süper Lig'de 34. haftanın kapanış mücadelesi Beşiktaş Kasımpaşa arasında oynanacak mücadele ile sahne alacak. Kasımpaşa'yı konuk ettiği son sekiz Süper Lig maçında yenilgi almayan Beşiktaş, son beş karşılaşmada puan kaybetmedi. Bu sezon Beşiktaş'ı konuk ettiği maçta rakibiyle 1-1 berabere kalan Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde sadece 2015/16'da siyah-beyazılılarla oynadığı iki karşılaşmadan da puan çıkardı. Beşiktaş, Süper Lig tarihinde Kasımpaşa'yı konuk ettiği 19 maçın tamamında gol attı. Şimdi gözler oynanacak mücadeleye çevrildi. Peki Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

Haberin Devamı

Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 33 maçın 12'sinden beraberlikle ayrılan Beşiktaş, ligde üç puanlı sisteme geçilen 1987/88'den bu yana hiçbir sezonu daha yüksek sayıyla tamamlamadı.2022 senesinde Süper Lig'de en fazla gol atan takım olan Kasımpaşa, aynı zamanda en fazla galibiyet alan ve en yüksek gol averajı yakalayan iki ekipten biri konumunda.

İstanbul takımlarını konuk ettiği son 29 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Beşiktaş, tek mağlubiyetini Mayıs 2021'de Fatih Karagümrük'ten aldı. Süper Lig'in son şampiyonu unvanına sahip takımlara rakip olduğu son 15 maçın sadece birini kazanabilen Kasımpaşa, tek galibiyetini Aralık 2016'da Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmada aldı. Beşiktaş'ın evinde attığı son beş Süper Lig golünün üçünü kaydeden Michy Batshuayi, Nisan 2018'den bu yana ilk kez üst üste üç iç saha karşılaşamasında fileleri havalandırmak için sahaya çıkıyor.Kasımpaşa formasıyla ilk Süper Lig maçına çıktığı Şubat 2022'den bu yana en fazla golde pay sahibi olan oyuncu konumundaki Jackson Muleka, Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2014/15'ten bu yana ilk 10 karşılaşmasında en yüksek sayıya ulaşan isim olmak istiyor.

Haberin Devamı

Bu sezon Süper Lig'de attığı 15 golü 15 maça yayan Umut Bozok, Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2007/08'den bu yana en fazla karşılaşmada birer gol kaydeden oyuncu oldu. Aynı zaman diliminde bir sezonda daha fazla maçta gol sevinci yaşayan tek Türk futbolcu Burak Yılmaz.

BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

Beşiktaş Kasımpaşa maçı 25 Nisan Pazartesi günü saat 20:30'da oynanacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!