Beşiktaş basketbolda tarih yazdı, Umut Tahir Güneş'in sevinci çok konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş basketbolda tarih yazdı, Umut Tahir Güneşin sevinci çok konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2023 12:04

Beşiktaş Emlakjet, Eurocup'ta dün gece tarih yazdı. Maç sonu ise parkede büyük sevinç yaşandı...

Haberin Devamı

Beşiktaş Emlakjet, BKT EuroCup A Grubu 8. hafta maçında namağlup ve uzak ara Eurocup'ın en iyi hücum takımı Paris Basketbol'u 68-63 mağlup etti.

63 sayıda kalan Paris ekibinin bu sezonki sayı ortalaması 96 sayıydı. Beşiktaş Emlakjet, Eurocup'ta 8. maçında 6. galibiyetine ulaşırken lig ile birlikte Avrupa'daki başarılı gidişatını sürdürdü.

UMUT TAHİR GÜNEŞ'İN SEVİNCİ ÇOK KONUŞULDU

Futboldaki kötü gidişatın aksine son yılların açık ara en başarılı performansına imza atan Beşiktaş'ta basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Tahir Güneş'in maç sonu sevinci sosyal medyada çok konuşuldu.

Beşiktaş basketbolda tarih yazdı, Umut Tahir Güneşin sevinci çok konuşuldu


Takımla birlikte Paris'te bulunan Güneş maçın ardından parkede büyük sevinç yaşadı. Güneş, oyuncuları tek tek tebrik etti.

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ BASKETBOL'UN ÖZLEDİĞİ BİR HEDEF KOYDUK"

Güneş, geçtiğimiz aylarda verdiği demeçte, "Beşiktaş Basketbol’un özlediği bir hedef koyduk . Buna başta hocamız ve Nedim Yücel inanıyor. Ben inanıyorum, başkanımızı da inandırıyorum. Bu sene Beşiktaş Basketbol koyduğu hedefe çıkacak. Biz bu taraftarı Akatlar’da, Akatlar’a sığmazsak Sinan Erdem de çok mutlu edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

ALIMPIJEVİC TARAFTARA KOŞTU

Beşiktaş Paris'te kazanırken, başantrenör Dušan Alimpijević'in maçın bitimiyle taraftarla bütünleştiği görüntüler de büyük ilgi gördü. İşte o anlar...

 

BAKMADAN GEÇME!