Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, mazbatasını aldı! 'Serdal Adalı ile konuştum...'

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, mazbatasını aldı Serdal Adalı ile konuştum...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2023 12:02

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat ve yönetim kurulu, Tüpraş Stadyumu'nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Başkan Arat, törende birlik beraberlik açıklaması yaptı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta pazar günü yapılan seçimde başkan olan Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatalarını aldı.

Tüpraş Stadyumu'nda düzenlenen mazbata töreninde Hasan Arat'ın yönetim kurulunun görev dağılımı da belli oldu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, mazbatasını aldı Serdal Adalı ile konuştum...

Hüseyin Yücel - 2. Başkan
Onur Göçmez - Asbaşkan
Mete Vardar - Asbaşkan
Dr. Cüneyt Sezgin - Genel Sekreter
Yalçın Ayaydın - Uluslararası İlişkiler ve Kartal Yuvası'ndan Sorumlu
Av. Altın Mimir - Hukuk Kurulu Başkanlığı
Kaan Şakul - Finansman ve A.Ş'den Sorumlu
Feyyaz Uçar - Futbol Şubesinden Sorumlu ve Futbol Basın Sözcüsü
Prof. Dr. Işıl Zeybek - İletişimden Sorumlu
Ekrem Keçoğlu ve Kadir Kılıç - Kulüp İçi İlişkilerden Sorumlu
Çağlayan Tuğal - Tesislerden Sorumlu
Burak Aslan - Kamu İlişkileri

Haberin Devamı

HASAN ARAT'TAN BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI

Başkan Hasan Arat, törende şu açıklamaları yaptı:

Seçim bitmiştir. Seçimi herkes pazar gününde bırakmalı. Beşiktaş çok büyük bir camia. Muhteşem bir katılım oldu. Tüm Beşiktaş kongre üyelerine, bizi TV'den takip eden Beşiktaşlılar'a şükranlarımı sunuyorum. 2-3 saatlik kuyruklar oldu. Bir daha Akatlar'da kongre olmayacak. Bu iş bitmiştir. Beşiktaş'a layık olan yer nereyse orada yapılacak. Divan Kurulu toplantılarını da şanına şerefine yakışır şekilde, yakışır yerde yapılacak.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, mazbatasını aldı Serdal Adalı ile konuştum...

Hepimizin davası Beşiktaş'tır. Bunu unutmayalım. Denetleme Kurulumuz, Türkiye'nin incisidir. Türkiye'nin en donanımlı ve en genç ekibidir. Bu sabahtan itibaren tüm defterler size açıktır. Her türlü evrak elinizde olacak. Her türlü denetimi yapacaksınız.

Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetecek dedik. Beşiktaş'ta emeği geçmiş, Süleyman Ağabey'den gelenek olan milli sporcuları yönetime aldık. Samet Kaptan, Feyyaz Uçar ile birlikte çalışacak. Tüm yetki onlarda olacak. Herkes şaşırıyor ama biz şaşırmıyoruz. Bu yol Beşiktaşlılar'ın yoludur.

Haberin Devamı

"SERDAL ADALI İLE KONUŞTUM..."

Biraz önce Serdal Adalı ile telefonda görüştüm. Karşılıklı muhabbetlerimiz vardır. Şunu rica ettim; kendisinin yönetim kurulunda görev alacak olan arkadaşlardan faydalanmak isteriz dedim. Hazır motive olmuşlar, çok kıymetli arkadaşlar var. 'Memnuniyetle' dedi. Bugünden itibaren Adalı yönetimindeki arkadaşlarla görüşeceğiz. Kimden nasıl faydalanabiliriz, ne projeler var. Bir bütünüz. Beşiktaş kucaklaşacak. Artık kucaklaşma dönemi geldi. Hep beraber olma dönemidir. Zor olacak bu iş. Bize büyük teveccüh gösterildi. Bunun bilincindeyiz. Çok çalışacağız. Büyük hedefleri olan insanlar zorluğu düşünmez. Bizim hedefimiz büyük. Süremiz kısa ama Beşiktaş'a 1 gün bile hizmet etmek onurdur.

Haberin Devamı

"HAFTA SONU ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ VAR"

Taraftarımız rahat olsun. Çekişme içinde değiliz. Herkes görsün. Hafta sonu çok önemli bir maç var. Birlik beraberlik içinde olalım. Kongrede olduğu gibi Türkiye'ye çok güzel mesajlar verelim. Türkiye, pazar günü Beşiktaş'ın büyüklüğünü konuştu. Son 1 aydır Beşiktaş, Türkiye'nin gündeminde. Bize bu onuru veren, şerefli görevi teslim eden Beşiktaşlılar'a teşekkür ediyorum.

TRANSFER OLACAK MI?

Acilen transfer meselemizi çözeceğiz. Bir an önce futbol takımını toparlayacağız. Taraftarlarımız moralli olsunlar. Her inişin bir çıkışı vardır. Bunlar sıkıntılı günler olarak görülebilir. Beşiktaş büyük camiadır, çabuk toparlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!