Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Igor Tudor açıklaması: Ben varken olmaz

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebiden Igor Tudor açıklaması: Ben varken olmaz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2023 07:00

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in istifasının ardından teknik direktörlük görevine Hırvat çalıştırıcı İgor Tudor’un getirileceği iddialarına birinci ağızdan yalanlama geldi.

Haberin Devamı

Siyah beyazlılar yeni yönetim seçilene kadar takımın başında Burak Yılmaz’ın kalmasına karar verirken genç teknik adamın ekibine dahil ettiği iki isim tartışmaları da beraberinde getirmişti.

VUKAS VE MODRIC'İN GELİŞİ İDDİALARI ARTTIRDI

Beşiktaş’ta Hari Vukas yardımcı antrenör, Toni Modric ise atletik performans antrenörü olarak göreve başlarken iki ismin daha önce İgor Tudor ile birlikte çalışmasına dikkat çekilerek Hırvat teknik adamın takımın başına geçeceği öne sürüldü. Daha önce Galatasaray’da da görev yapan Tudor’un derbiyi izlemek için İstanbul’a gelmesi bu iddiaları güçlendirdi. Ancak dün önce Beşiktaş resmi sosyal medya hesabından İgor Tudor’un kulüple görüşmek için İstanbul’a geldiği iddiasının gerçek olmadığını açıkladı.

ÇEBİ NOKTAYI KOYDU

Haberin Devamı

Ardından ise Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Hürriyet’e kısa ve net bir ifade ile “Ben varken olmaz” diyerek Tudor’u düşünmediklerini ifade etti. Çebi ayrıca “Ama benden sonra gelme ihtimali olanların böyle bir planı varsa, bunun Galatasaray maçı öncesi yapılması manidardır” diyerek camiaya mesaj gönderdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!