Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Slaven Bilic ile görüştü!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Slaven Bilic ile görüştü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2023 07:00

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yerine ilk adayın Slaven Bilic olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, Şenol Güneş’in istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevi için Slaven Bilic ile temasa geçtiği öğrenildi.

Çebi’nin, 2012-13 sezonunda da siyah beyazlı takımı çalıştıran ve halen Suudi Arabistan’ın Al-Fateh Kulübü’nde görev yapan Hırvat hocayla görüşüp transfer şartlarını sorduğu belirtildi.

Bilic, Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra İngiltere’de West Ham, West Bromwich Albion, Watford, Çin’de Beijing Guoan ve Suudi Arabistan’da Al-İttihad takımlarında teknik direktörlük yapmıştı.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Googleüzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Teknik direktörlük için ayrıca Rıza Çalımbay, Sergen Yalçın ve Mehmet Özdilek isimleri gündeme geldi. 2005-2006 yıllarında siyah beyazlı takımı çalıştıran Çalımbay, “Bana gelen teklif yok. Ancak teklif gelirse her zaman göreve hazırız” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!