Belhanda İstanbul'a dönüyor! Her an imzayı atabilir... | Transfer Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Belhanda İstanbula dönüyor Her an imzayı atabilir... | Transfer Haberleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2023 08:21

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Younes Belhanda'nın Adana Demirspor kariyeri sona eriyor. Son Galatasaray - Adana Demirspor maçında takım birlikteliğine uygun hareketlerde bulunmadığı iddiasıyla eleştirilen ve sözleşmesinin feshedilmesine kesin gözüyle bakılan Faslı orta sahanın yeni adresi de netleşiyor...

Haberin Devamı

Süper Lig'de uzun yıllardır forma giyen Younes Belhanda'nın Adana Demirspor kariyeri sona eriyor. Başkan Murat Sancak ile yaşadığı anlaşmazlığı ardından sözleşmesinin feshedilmesine kesin gözüyle bakılan Faslı orta sahanın yeni adresi de belli oluyor.

Galatasaray - Adana Demirspor maçında takım fotoğrafı çekilirken Belhanda'nın sarı kırmızılı tribünlere gidip üçlü çektirmesi eleştiri konusu olmuştu...

Galatasaray'da oynadığı dönemde 2 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan tecrübeli oyuncunun, Adana Demirspor'daki kariyeri sona ermek üzere... 

TRABZONSPOR İLE ADI ANILDI AMA...

Devre arasında yeni takımına imza atması beklenen Younes Belhanda için ilk olarak Trabzonspor ismi geçmişti. Adana Demirspor ile ipleri kopma noktasına gelen Belhanda ile adı ilk anılan kulüp, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor oldu.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı'nın kadrosunda görmek istediği söylenen Faslı oyuncu, devre arası transfer döneminde tercihini yapacak.

İSTANBUL'A GERİ DÖNÜYOR! SÜRPRİZ TALİP

Adana Demirspor'un ligde son oynadığı Antalyaspor maçının kadrosunda yer almayan Belhanda'ya Süper Lig'den yeni bir talip çıktı.

İddiaya göre; 33 yaşındaki futbolcu, İstanbul ekiplerinden Pendikspor'un gündemine girdi. Yaşanan gelişmeleri takip eden Pendikspor'un ayrılığın resmileşmesi halinde Belhanda'nın kapısını çalacağı öğrenildi.

Bu sezon 6'sı Konferans Ligi Elemeleri olmak üzere 20 maça çıkan Faslı futbolcu, 3 gol, 4 asistlik performans ortaya koydu. Belhanda, geçen sezon Süper Lig'de forma giydiği 30 karşılaşmada 12 kez ağları havalandırmış, 7 de gol pası vermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!