CANLI Bayern Münih - Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

CANLI Bayern Münih - Fenerbahçe
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2019 12:11

Fenerbahçe, 75 bin kişi kapasiteli Allianz Arena'da gerçekleştirilen Audi Kupası'ndaki ilk maçını Bayern Münih ile oynuyor.

Haberin Devamı

Avrupa'da 2019-2020 futbol sezonu öncesi düzenlenen en üst düzeydeki turnuvalardan biri olma özelliği taşıyan Audi Kupası, başladı.

Fenerbahçe, Audi Kupası'nda Avrupa'nın önemli takımları Bayern Münih, Real Madrid ve Tottenham ile mücadele ediyor.

Sarı lacivertliler, 21.30'da başlayan ilk maçında Alman devi Bayern Münih'le karşılaşıyor.

Bayern Münih'in 11'i: Neuer, Süle, Kimmich, Goretzka, Alaba, Thiago, Boateng, Coman, Sanches, Gnabry, Lewandowski.

Fenerbahçe'nin 11'i: Harun, Isla, Sadık, Jailson, Hasan Ali, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Moses, Rodrigues, Kruse, Vedat Muriqi.

CANLI Bayern Münih - Fenerbahçe

İlk günün kazanan takımları, 31 Temmuz Çarşamba günü final karşılaşmasında mücadele edecek. Birinci maçlarda mağlup olan ekipler ise üçüncülük mücadelesi yapacak.

Haberin Devamı

Turnuvada her maç 90 dakika oynanacak ve beraberlik halinde doğrudan penaltı atışlarına gidilecek. Seyirciler, 2 günde 4 takımı izleme fırsatı bulacak. 

Avrupa takımlarının sezon öncesi önemli test yeri olan Audi Kupası, 2009 yılında başladı. 2009'dan itibaren 5 kez gerçekleştirilen turnuvayı Bayern Münih 3, Barcelona ve Atletico Madrid ise birer defa kazandı.

Efsanelerden Fenerbahçe'ye destek

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bayern Münih’in ev sahipliğinde düzenlenen AUDI Cup’a katılacan Fenerbahçe’ye, efsane futbolcularından destek geldi.

Sarı lacivertli takımın tarihinde önemli bir yere sahip olan Alex de Souza, Pierre van Hooijdonk ve Tuncay Şanlı, Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyete turnuvada destek olmak adına Münih’e geldi. Alex de Souza; Tuncay Şanlı ve Hooijdonk ile birlikte olduğu fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşırken, bu paylaşım kısa süre içerisinde büyük beğeni topladı.

Ayrıca üçlü, sarı lacivertlilerin turnuva öncesi yaptığı son antrenmana da katılarak oyuncular ve teknik heyetle bir araya geldi.

FENERBAHÇE'NİN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Audi Kupası kadrosu belli oldu.

Fenerbahçe Kulübünün internet sitesindeki bilgiye göre bugün Almanya'da başlayan turnuvada mücadele edecek sarı-lacivertli takımın kadrosunda sakatlıkları bulunan Tolgay Arslan, Tolga Ciğerci ve Serdar Aziz ile henüz hazır olmayan Okan Turp yer almadı. İzinleri biten Diego Reyes, Mauricio Isla ve Nabil Dirar ise kadroya dahil edildi.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroya dahil ettiği oyuncular şunlar:

Harun Tekin, Altay Bayındır, Oytun Özdoğan, Mauricio Isla, Batuhan Yılmaz, Sadık Çiftpınar, Diego Reyes, Murat Sağlam, Hasan Ali Kaldırım, Abdülcebrail Akbulut, Emre Belözoğlu, Jailson, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Miha Zajc, Max Kruse, Ferdi Kadıoğlu, Victor Moses, Nabil Dirar, Alper Potuk, Garry Rodrigues, Muhammed Gümüşkaya, Vedat Muric, Michael Frey, Allahyar Sayyadmanesh, Yusuf Mert Tunç.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!