Avrupa'da Türk gecesi olsun! Fenerbahçe, Başakşehir ve Sivasspor sahnede...

Güncelleme Tarihi:

Avrupada Türk gecesi olsun Fenerbahçe, Başakşehir ve Sivasspor sahnede...
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2023 07:00

Kanarya, 2008’de Devler Ligi son 16 turunda elediği rakibini İspanya’da devirip çeyrek final için avantajlı bir skor almak istiyor. Konferans Ligi’nde Başakşehir, Gent; Sivasspor da İtalya’da Fiorentina önünde rövanş için eve mutlu dönmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Avrupa kupalarında 3 temsilcimiz Fenerbahçe, Başakşehir ve Sivasspor çeyrek finale hedefiyle bugün deplasmanlarda kritik maçlara çıkıyor.

· Avrupa Ligi B Grubu’ndan namağlup lider olarak çıkan Fenerbahçe, son 16 turu ilk maçında bugün İspanya’da Sevilla ile karşı karşıya gelecek. 2008’de Şampiyonlar Ligi son 16 turunda karşılaştığı rakibini evinde 3-2 yenip deplasmanda aynı skorla kaybeden Kanarya penaltılarla turu geçen taraf olmuştu. Şimdi İspanya’da kazanıp sahasında adını çeyrek finale yazdırmak isteyen sarı lacivertlilerde sakat Luan Peres dışında eksik bulunmuyor.

10- Avrupa kupalarında çıktığı son 10 maçı kaybetmeyen Fenerbahçe (7G, 3B), kulüp tarihinin en uzun serisini yaşıyor

6- Jesus’un da daha önce finalde kaybettiği Sevilla 6 kez ile Avrupa Ligi’nde en çok kupayı kazanan takım konumunda.

Haberin Devamı

9- Avrupa kupalarında İspanyol takımlarını 9 maçta sadece 1 kez yenen F.Bahçe (8M), tek galibiyetini 20 Şubat 2008’de Sevilla’dan aldı

Avrupada Türk gecesi olsun Fenerbahçe, Başakşehir ve Sivasspor sahnede...

BAŞAKŞEHİR SERİ PEŞİNDE

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde bu sezon çıktığı 12 karşılaşmada 8 galibiyet, 3 beraberlik alıp sadece 1 kez kaybeden Başakşehir de bu başarılı grafiğini bugün Gent ile Belçika’da oynayacağı mücadelede de sürdürmek istiyor. Turuncu lacivertlilerde Mesut Özil, Edgar Ie’nin sakatlıkları sürerken ismi UEFA listesinde yer almayan yeni transfer Caner Erkin, mücadelede forma giyemeyecek.

Avrupada Türk gecesi olsun Fenerbahçe, Başakşehir ve Sivasspor sahnede...

YİĞİDO'DA 3 EKSİK VAR

UEFA Konferans Ligi’ndeki diğer bir temsilcimiz Sivasspor da evinde avantajlı bir skorla dönebilmek için İtalya’da Fiorentina ile mücadele edecek. Artemio Franchi Stadyumu’nda TSİ 23.00’te başlayacak olan karşılaşma TV 8,5’tan canlı olarak yayınlanacak. Kırmızı beyazlılarda sakatlığı bulunan Robin Yalçın, Caner Osmanpaşa ve Mustapha Yatabare İtalya’ya giden kafilede yer almadı.

Haberin Devamı

Avrupada Türk gecesi olsun Fenerbahçe, Başakşehir ve Sivasspor sahnede...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!